UA to Canada CUAET
-
тоді просто залишити Дніпр. область без уточнення
-
Пробуйте різні методи. Я почав би з того щоб повністю почистити кеш браузера та куки. Пробуйте вимикати VPN, adblocker, пробуйте з іншого браузера.
-
ну та там запитують про дані закордон.паспорту в закордоному сказано Дніпроп.область і все
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка,можливо ви знаєте,чи є у Грузії можливість вклеїти візу? Дякую
-
Або змінити браузер, або змінити мережу інтернет.
-
То в закордонному цього і не пишуть, але в базі даних є інформаці, де ви народилися. Тому пишіть Дніпр ріджн, Любляники віледж (це я образно)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де зараз швидше вклеюють в Бухаресті чи в Варшаві?
-
Чи рахується грубою помилкою при заповненні анкети якщо адреса де ти наразі живеш не збігається з пропискою, але я поставила галочку що однаково, бо не так зрозуміла питання
чи можна змінити то?
-
Спробуйте на іншому гаджеті... Маєте блокування певної інформації. Також мала таку ситуацію на комп'ютері, на телефоні все відкрилось.
-
Добрый день, для того чтобы лично отдать паспорт на вклейку визы надо ли регистрировать appointment?
-
Дякую 👌
-
Підкажіть хто у відні здавав , ця адреса ? Mahlerstrasse 3/9,2nd floor, office Top 9, 1010Vienna Austria. Чи якась інша?
-
коли маєш диплом молодшого спеціаліста в коледжі то є College-diploma?
-
подскажите пожалуйста, где можно ознакомиться с документами, которые можно оформить на канадскую визу. украинская семья живёт в рф. и сколько времени занимает рассмотрение заявление на визу для украинских граждан и граждан РФ?
-
Подскажите пожалуйста, как удалить лишние фото документов, которые случайно загрузились, когда компьютер завис при заполнении анкеты на визу.
-
Просто нові завантажте
-
Доброго дня Можливо хтось знає чи можна заповнювати анкету на один паспорт, в якому закінчується термін, а на вклейку вже дати новий?
-
Лучше сразу на новый
-
Мне пишут что похоже вы загрузили лишние повторяющиеся файлы, удалите их и загрузите другие. Но как это сделать? Нет такой опции 🤦
-
Яка ціна кур‘єрки для вклейки візи в Австрію з України?
93577/287102