UA to Canada CUAET
-
Дякую)🇺🇦
-
Добрый день, Отправили паспорта на вклейку визы в Канаду, через день получили трековый номер - но на сайте пишет следующие - NO RECORDS FOUND
И не понимаем где наши паспорта. Подскажите, кто с таким сталкивался ?
-
Хтось може написати адресу центру у відні. Дякую дуже
-
Здравствуйте! Позвоните в визовый центр
-
А що зараз по очікуванню візи в Варшаві? Чет вже 68 днів пройшло
-
Ребята кто знает , что сейчас происходит во Львове в визовом центре ? Народа много , реально биометрию сдать ?
-
Народа ооооочень много
-
Сьогодні здавала, приймають строго по запису. Якщо у вас призначено на 10.00, то о 9.00 вас не впустять. Людей було немало, але все доволі швидко проходить.
-
Майже нереально записатися, але декому вдається
-
Проблема записатись тільки
-
Чи можна відслідкувати, в якому стані зараз иоя аплікація або біометричні дані?
-
А вы не допускаете, что админы спят! ? Или они должно круглосуточно быть на связи?
-
27.06 сдавали, вчора прийшов запит на паспорта
-
В третій годині дня сплять?
-
Добрий день, коли є вклеїна віза в паспорт, є якийсь термін що потрібно вїхати в Канаду?
-
В канаде сейчас раннее утро и выходной , поэтому админы если и спят это нормально
-
🙄а в Канаде по вашему тот же часовой пояс?
-
А адміни по вашому точно з Канади?🙄
-
Адміни у Канаді. І часовий пояс ну зовсім трошки відрізняється 😂
-
Сьогодні, 6 серпня, я здавав біометрію у Львові. Записався 8 липня, рівно о 17-00 з’явились вільні дати.
Прийом на біометрію здійснюється ЛИШЕ ЗА ЗАПИСОМ (у персоналу є роздруковані списки), ЖИВОЇ ЧЕРГИ НЕМАЄ.
На вході охоронець запитує, на який час запис, та запускає в порядку часу, що раніше. Якщо ці люди закінчуються, запускає наступних, персонал не чекає конкретного часу.
Мене запустили за годину до призначеного часу, перевірили паспорт, лист на біометрію від IRCC та заповнений лист-запрошення від VFS (згоду на обробку персональних даних).
Далі я почекав хвилин 10-15, персонал запросив всіх тих, у кого було призначено на цей час. У підсумку я попав до оператора на 45 хвилин раніше призначеного часу, а сама процедура зайняла одну хвилину.
За результатами процедури візовий центр повертає паспорт та видає наклейку з персональними даними про здачу біометрії.
93613/287148