UA to Canada CUAET
-
зверніть увагу, що вам на ваше питання я відповів)) Решта допису адресована не особисто вам, а взагалі всім. Дуже сумно, що люди лінуються думати своєю головою і шукати інформацію. Це по-перше)) А по-друге, будь ласка, ставте пробіл після коми (або іншого знаку) і не ставте до - це підставова річ Інтернет-етикету 😉
-
Я не вам писала! Не боюсь вас Для меня вы ... никто, чего бояться 🤣
-
Люди добрі підскажіть будь ласка,яким чином можна записатись на біометрію в іншій країні🥺,якщо вже створили кабінет в vfs.global в Варшаві,а там немає місць((..Можна в приватні повідомлення.Буду дуже вдячна🙏
-
Здравствуйте, подскажите что делать при заполнении анкеты на визу просит указать дату конца срока действия travel document, а у ребенка только свидетельство о рождении в котором есть только дата выдачи
-
НЕ НА ВАШЕ СООБЩЕНИЕ ОТВЕТИЛА! НЕ ВАМ! ТО, что вы это к себе взяли - ваша проблема!
-
Ваший логін і пароль підходить до всіх кабінетів (vfs) в різних країнах, просто відкрийте нову силку з офіційного сайту тієї країни де хочете здавати
-
Щиро Вам вдячна за підказку🙏Гарного дня!
-
Спробуйте подзвонити у VAC тієї країни куди плануєте поїхати, поясніть ситуацію, якщо в них є така можливість вони пришлють вам підтвердження на ваш email
-
Є чоловіки, хто виїзжав з дієздатним інвалідом 2 групи? Є питання, - напишіть в лс, будь ласка. 0638329917.
-
3 тижні
-
Може хтось знае Чи можливо здати вiдбитки пальцiв у львовi?