UA to Canada CUAET
-
Спробуйте подзвонити у VAC тієї країни куди плануєте поїхати, поясніть ситуацію, якщо в них є така можливість вони пришлють вам підтвердження на ваш email
-
Я рахую ,розділові знаки -це не смертельний вирок😂Агов,тут капсом пишуть, відреагуйте негайно😂😂
-
Полтора месяца
-
Доброго дня! Десь у групі читала про фірму, яка відправляє паспорти на вклейку, але вже не можу знайти. Поділіться контактами, будь ласка 🙏🏼
-
Є чоловіки, хто виїзжав з дієздатним інвалідом 2 групи? Є питання, - напишіть в лс, будь ласка. 0638329917.
-
3 тижні
-
Може хтось знае Чи можливо здати вiдбитки пальцiв у львовi?
-
Так , звичайно,питаю то я всіх,але навіщо писати не по темі,флудити ,і виказувати свої думки стосовно інших?🤦♂️
-
Знає гугл і закріплені повідомлення
-
Доброго дня!я ,мама,заповнюю заявки на дітей,форму IMM 5476 я маю заповнити на себе?😳?дякую за відповідь
-
Звоните пограничникам нашим и спросите у них.
-
А подскажите обязательно ли приходит письмо на почту если запрос на вклейку визы?
-
Поздравляю!Вы в августе едете ?
-
Да, муж сдавал неделю назад. Но свободных дат пока нет, обещают ближе к сентябрю
-
Пока еще готовлюсь, может в августе и не успею
-
Дякую!
-
А можете кто нибудь дать ссылку где проверять статус заявки? Пожалуйста
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Здравствуйте, нужно ли как то подтверждать предыдущий опыт работы (тот что указывал в анкете)? Потому как никаких бумаг/договоров/трудовых книжек нету. Спасибо
-
нет
94037/287102