UA to Canada CUAET
-
Вони попросили мене надіслати мій паспорт, а потім надіслали мені електронний лист про те, що це була помилка, я чекав уже 2 місяці відповідно до CUAET
-
близько 10 робочі дні
-
Головне приїхати в той же день
-
Приймуть мене раніше запустили
-
Подскажите, пожалуйста, на неделе едем на биометрию. А у детей (13 и 14 лет) паспорта заканчиваются 13 декабря. Есть смысл подавать на эти паспорта или стоит сначала переделать им новые?
-
Скажите пожалуйста, какие документы нужно распечатать и взять с собой, чтоб показать офицеру в аэропорту по прилету в Канаду и получить work permit?
-
чтобы избежать дальнейших телодвижений, лучше сделать новые и подать их на вклейку, когда придет одобрение. сейчас анкеты долго рассматривают, успеете
-
Кто звонил на горячую линию поделитесь как выгоднее всего это сделать?
-
Нові однозначно робіть. А на старі я б наприклад б подавався. Заїхав в Канаду з фойлесс і там переподався на візу з новими.Але все залежить коли плануєте їхати. Якщо не спішно то можна почекати і нових паспортів…
-
Ні, виїзд з України тільки по закордонному паспорту, біометричному
-
Спасибо
-
У меня биометрический айди, не загран. Смогу мотнуться ?
-
Подскажите когда должно приходить на почту introduction letter?
-
Уважаемые подскажите получилось ли у вас записатся за субботу и воскресенье на биометрию во Львове?
-
Зробіть закордонний.Так буде простіше
-
Видимо … но там тоже ж очереди на месяцы вроде бы
-
Ні, я ж вам відповіла, що для країн шенгену вже треба біометричний закордонний!! паспорт
-
Підкажіть куди та як надсилати паспорт на вклейку у Польщі?
-
А на якій мові треба говорити: англійська чи французька? Чи є варіант на укр мові?
94182/286963