UA to Canada CUAET
-
Поделюсь таймингом: Подавала с мамой две отдельные заявки, всё приходило с разницей в пару часов: 12.06 подали заявку 15.06 сдали биометрию 27.07 получили original passport request и biometrics validity letter 02.08 отправили паспорт на вклейку 05.08 забрали паспорт с вклееной визой
-
А куди відправляли на вклейку?
-
скажіть, будь ласка, трекінг номер Ви отримували на пошту? тому що я 26 липня отримала повідомлення, що доставлено паспорти в візовий, але трекінг номер так і не отримала(((
-
Так. Зараз викидає дати по відмові , але мають відкрити масовий запис
-
Мене не впустили
-
Сьогодні зі мною жінку пустили
-
Було б супер. А де ви таке прочитали що мають відкрити масовий запис?
-
Питання - якщо я аплікейшен створював ще в травні, і тоді ж запитав там ворк перміт - при здачі біометрії протягом серпня мені все ще можуть зробити дозвіл на працевлаштування? Чи по новому дадуть тільки темпорарі резидентство?
-
Доброго дня !Підскажіть будь ласка мама і дитина отримують один кюар код і Arrive Can ?Бо я додаю при заповнені малого ,а мене не пропускає далі ((((((На кожного пасажира потрібен окремий код ?
-
На нашем примере...у нас не было трэк номера и никаких даже сообщений о движении паспорта. 20.07 отдали, 25.07 в профиле изменился статус, 27 пришли ворк Пермиты и 3.08 письмо на почту, что паспорта готовы забирайте
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що роблю не так. Записуюсь на біометрію, створила vfs account, добавила сімю, показаний білий календар, збоку кольорова розшифровка, але весь календар білий до кінця року. Це означає що в даному посольстві місць немає? Я клікаю на дату мені пише " you must select date and timeslot", але часу мені не вибиває. Дуже дякую!
-
Дякую Вам за інформацію.