UA to Canada CUAET
-
Питання - якщо я аплікейшен створював ще в травні, і тоді ж запитав там ворк перміт - при здачі біометрії протягом серпня мені все ще можуть зробити дозвіл на працевлаштування? Чи по новому дадуть тільки темпорарі резидентство?
-
Доброго дня !Підскажіть будь ласка мама і дитина отримують один кюар код і Arrive Can ?Бо я додаю при заповнені малого ,а мене не пропускає далі ((((((На кожного пасажира потрібен окремий код ?
-
На нашем примере...у нас не было трэк номера и никаких даже сообщений о движении паспорта. 20.07 отдали, 25.07 в профиле изменился статус, 27 пришли ворк Пермиты и 3.08 письмо на почту, что паспорта готовы забирайте
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, що роблю не так. Записуюсь на біометрію, створила vfs account, добавила сімю, показаний білий календар, збоку кольорова розшифровка, але весь календар білий до кінця року. Це означає що в даному посольстві місць немає? Я клікаю на дату мені пише " you must select date and timeslot", але часу мені не вибиває. Дуже дякую!
-
Дякую Вам за інформацію.
-
Ну вот дождёмся что ответит человек, который написал об окошках)) с ником Lucky))
-
Добрый день Подскажите, может кто-то сталкивался, пришло письмо-запрос на паспорт, спустя две недели заявка аннулирована. Как понять, что делать?
-
Добрый день. Подскажите, если после въезда в Канаду и получения всех бумаг в аэропорту, нужно будет выехать на несколько дней и вернуться в Канаду - пустят ли второй раз, будут ли действительны документы уже полученные и вообще выпустят ли изначально без проблем?