UA to Canada CUAET
-
Я не подтверждала Пришла на биометрию (Львов) и все ок Подтверждать свой визит не обязательно
-
Добрый день, поделитесь опытом, пожалуйста, если есть здесь такие. Кто летел в Канаду без особых сбережений? Как искали жилье, работу? Заранее до вылета, или уже по прибытию? Спасибо
-
Звичайно розумію, тому навіть не витрачаю на це час. Слоти забрали ще поки ви повідомлення набирали. Но так люди хоч знають що вони взагалі з’являються. Ще є надія що Київ відкриють. Або зроблять додатковий час. Бо виділяють по півгодини, а всі кажуть що проходять за п’ять хвилин
-
Currentlyñ
-
Ну я писав лишень для того, щоб люди розуміли що віконця взагалі з'являються, бо дуже багато повідомлень про те що не бачать жодного тижнями. А те, що є проблема з записом навіть при вільному віконці, бо на це місце відразу реєструється декілька людей і там вже кому пощастить - це безперечно. Теж сподіваюся, що може відкриють Київ, але поки що дуже глухо з тим.
-
Це у Варшаві?
-
Дюссельдорф
-
Я немного выше писала, о своем примере. У нас вообще не было трэк номера и не видно было движение паспортов. Получили уже письмо на имейл , когда можно забирать было уже с визой готовые
-
А у меня вопрос , можно переписаться на биометрию на другое число , например ?
-
можна відмінити, тоді подзвонити в Vfc, і тільки тоді наново записатись
-
Ну я живу пока что в Швейцарии, хотела в Вене записалась , но билетов на эти даты нет , и теперь оказалась в такой ситуации ((
-
а подскажите точный адрес куда отправлять паспорт на вклейку визы в варшаве? и какую почту лучше выбрать?