UA to Canada CUAET
-
всем привет. При сдачи паспорта лично - информация о вклеиной визе и что можно приходить и забирать - придет на почту? не нужно нигде больше регистрироваться и отмечать - что отдал на вклейку?
-
Это врачи, у которых можно пройти медосмотр (требуемый в Канаде) до приезда в Канаду?
-
- Придёт на почту трекинг номер.
- Не нужно.
-
А что делать с крекинг номером ?)
-
Доброго дня! Хто скільки чекав foil-less після того, як написали у кризову форму після отримання passport request? За останній місяць
-
Отслеживать путь паспорта на сайте визового центра.
-
Подскажите где эта кризисная форма находится? В кабинете или где на сайте?
-
В цій групі прикріплене повідомлення. адміни старались зробити для вас все щоб було комфортно. там є ссилка на кризис форму
-
Благодарю 🙏🏻
-
Доброго дня скажіть будь ласка можливо хтось знає як краще перевезти пошти до Канади
-
Для здачі біометріі у вас повинно бути з собою: 1 Закордонний паспорт. 2. Biometric instruction letter в роздрукованому вигляді ( там 3 листа , вам потрібен перший , де вказано ваше Ім'я та призвище , та другий лист , на якому знизу є також ім'я та призвище, IRCC номер і під цім номером штрих код). 3 І запис на біометрію. ( 1 роздрукований лист ) Все повинно бути роздруковано.
-
Meest express
-
Можливо комусь буде цікаво. Опишу свій таймінг: 2.05 подала аплікацію 2.05 - отримала запит на біометрію 14.06 - здала біометрію (Рим) 27.06 - отримала запит на паспорт 25.07 - віддала паспорт на вклейку (Мадрид) 04.08 - лист, що можна забирати паспорт 09.08 - забрала паспорт з візою до кінця терміну паспорта
P.S. Часові проміжки між процесами обумовлені особистими причинами.
-
я щойно дзвонив на meest express на гарячу лінію вони мені сказали що вони кошти за кордон не пересилають
-
ви просто написали пошти, а не кошти в своєму питанні
-
sorry помилився.
-
Вы написали "пошту"😁 исправьте
-
Хеллоу эврибади)
Подскажите, есть кто сдавал биометрию в Кишиневе, что со сроками на получения приглашения на вклейку? Сдал 06.07 и тишина...
-
Приветик всем , подскажите вы поседел зайти в личный кабинет на rss? У меня пишет сайт не работает почему то (
-
Здравствуйте! При подаче групповой заявки на визу CUAET был указан запрос на WP для всей группы. Есть ли возможность замены на Study Permit для одного члена группы? Приглашение на Биометрию пришло,но ещё не сдавали. Спасибо
95106/287142