UA to Canada CUAET
-
Привіт) У когось є досвід відправки на вклеювання з України до Варшави? І щоби бодай сповіщення прийшло від візового центру, що вони отримали.
-
А где их найти там)
-
реквизиты - Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., ul. Chłodna 51, 00-867 Warszawa Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007
-
Одночасно навряд. Щоб отримати дозвіл на навчання Вам потрібно підтвердження з навчального закладу, що Ви прийняті. По цьому дозволу Ви можете працювати але обмежену кількість годин. Якщо Вам потрібна більша кількість годин, то Вам потрібно податись на ворк перміт пояснивши, що робота не завадить Вашому навчанню. Якось так.
-
Доброго дня. Підкажіть хто віправляв паспорт на вклейку до Відня, чим ви відправляли і скільки часу зайняло? дякую
-
Спасибо вам огромное
-
Англия это не ЕС
-
Всем здравствуйте. Подскажите кто что сможет, подавали с мужем 2 месяца назад. Сделали application затем сразу на следующий день пришёл запрос на биометрию. Сдавали в Дюссельдорфе. И вот уже прошло 2 месяца и тишина. 10.06 приняли биометрию и все. Может есть какой-то сайт куда можно написать? Или куда нам лучше обратится ?
-
Всім привіт! В мене такий кейс. Сімейна заявка мами і дітей, тато подав заявку пізніше окремо. В мене паспорт реквест від 10.08. Дітям і чоловіку тиша. Тепер питання, як довго чекати на інші візи? Чи дітям не затвердять візи, поки обом батькам не затверджено? Цікаво досвід батьків, які чекали на візи дітей та мали схожий кейс. Знаю, що дехто чекає вже понад 100 днів, тому дуже хочеться почути позитивні історії.
-
Спасибо большое 💐