UA to Canada CUAET
-
Доброго дня ! Прийшов нарешті лист від канадського посольства . Там вказано що я можу відправити паспорт на вклейку візи . Але я заповнювала анкету на себе і двох моїх дітей , я от думаю чи можна мені одразу три паспорти відправити? Бо в анкетах дітей такий лист не з‘явився , тільки в моїй анкеті. Як ви думаєте?
-
Добрый день.Кто-то отправлял кризис форму на смену биометрического паспорта ?Если да,то как узнать,что данные поменяли? Спасибо!
-
Добрый день, на сколько важно при заполнении анкеты указанное в пункте место планируемого проживания и работы....Я указал Квебек, а нужно было Онтарио. Как изменить? Или это не важные данные?
-
Сьогодні здали відбитки у Львові🤗 Записувались ще в липні відразу,як почули про відкриття візового центру. У нас запис був на 2-х людей:на 14:30 і на 15:00. Прийшли на 10:30 до візового. Впустили без проблем. Здали все за 10 хв максимум. Наклейки про здачу біометрії дали разом з паспортом. Я сама наклеїла на задню сторону паспорту.
-
На выходных можно не ждать запрос на паспорт?
-
Вчора я спочатку реєструвався на 12 вересня і мені двічі писало, що місце вже зайнято. Кожен раз висіло по хвилині. Подумав, що вже не вийде. В цей же час дружина зареструвалася на 9 вересня. Я радів за неї і вже без особливих сподівань спробував ще раз на 9 вересня, і вдалося. Так було у багатьох вчора. Було і таке, що за день 5 разів мені писало, що вже зайнято. Бажаю всім, щоб в Канаді було так гарно, як вони туди хочуть!😁
-
В мене точно так свмо сьогодні..(