UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Є хтось з Словачинни...є питання щодо вклейки візи і строків! Дякую наперед!
-
Дякую за інформацію! Підкажіть будь-ласка які документи брали з собою і заповнювали у візовому чи вдома (згода і т.д.)?
-
Подскажите, пожалуйста, придавался ли кто- то на эту программу с судимостью? И какой был ответ?
-
Документи,які потрібні вказані у вашому Biometric instructions letter,а також перегляньте закріплене повідомлення зверху цього чату. Згоду заповнила вдома, але можна і там заповнити. І то я заповнила ще й лишні сторінки, хлопець у візовому взяв лише 1 листок з моїх роздрукованих 3-х
-
Добрый день может ктото сталкивался после заполнения анкеты выдает следующее окошко и после этого не финализирует анкету
we have detected changes with your application
please review and confirm information in your application ,as the application may have changed since you last logged in
-
Нет разницы. Пермит актуален в рамках страны а не провинции.
-
Так. Треба за кожен паспорт
-
зробіть ревю всієї аплікації, дані вже вписані будуть і тоді пустить до завантаження
-
Я подалась из Нидерландов. Мне сказали, что время ожидания - от 12 недель. Очень много людей потому что. Прописано прямо текстом. Теперь вот думаю, что надо было фоиллесс визу запрашивать, но уже поздно ...
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, в мене термін здачі біометрії закінчується 26.08. , як можна продовжити щоб здати пізніше? Дякую
-
Добрый день! Кто сдавал биометрию в Лионе в середине июня? Пришёл ли кому -то ответ?
-
Термін здачі біометрії для українців скасовано, здавайте, коли буде можливість. Я здав через 3,5 місяці після запрошення.
-
Дякую
-
Добрый день, подскажите пожалуйста,кто летел эвакуационными рейсами ,как это происходит, как долго ждать, и вообще реально ли это,,,???? Все документы у нас готовы,визы на руках,,,,всё огромное спасибо,кто даст ответ
-
Доброго дня, не підкажете чи має значення що копії документів будуть чорно-білі, чи потрібно щоб вони були кольорові?
-
Копії для чого?
Скани, які прикрпіляються?
-
Доброго дня, хто знає у суботу/неділю випадають години на запис чи лише у робочі дні?
-
Да, выпадают
-
Вітаю! Підскажіть який код тут потрібно писати та де його знайти? (Це з укр паспорта, чи з закордонного?)
-
підкажіть, будь ласка, яка служба може доставити паспорт у Європу на вклейку візи, а потім привезти в Україну? DHL не доставляє, вже намагалися через них(
97606/286222