UA to Canada CUAET
-
А віконця світились зеленим? Бо я сиджу цілий день сьогодні і не бачила щоб було вільно на 13.
-
Доброго дня усім 🙂 підскажіть будь ласка, яким чином відправити свій паспорт у VAC для вклейки візи у Польші?
Прийшов лист що потрібен паспорт для вклейки, та які документи треба мати, але як його відправити?) Можливо хтось зтикався з цією ситуацією
-
на скорость рассмотрения анкеты место биометрии не влияет. влияет, в какой офис в итоге попадет анкета для рассмотрения.
-
В самом письме все написано . Прочтите его
-
З дати в‘їзду, бо там зазначено «можливість ПЕРЕБУВАННЯ в країні до трьох років». Якщо ви не в країні то і не рахують. Ще якшо не помиляюсь це сумарна кількість днів, але це краще ви вже перевірте.
-
Привет, почты все отказываются брать документы. У меня вопрос как можно отправить ещё?
-
І мені будь ласка про те, як з України до Варшави і назад в Україну, паспорт на вклейку можливо відправити, бо могла пропустити відповідь. Дякую.
-
Український id паспорт загружати в анкету?
-
выбирать соответствующую категорию вашего обращения - changes to my application
-
Да. Там просят загрузить документ удостоверяющий ваше гражданство
-
Паспорт id і прописка обов‘язкова?
-
прописка никому не нужна
-
Доброго дня) Може хто зможе відповісти. Дитині в паспорт вклеяли візу до середини жовтня. Паспорт подовжили в консульстві на 5 років. Чи можемо ми подавати документи на нову візу, якщо дійсна попередня?
-
Доброго дня! Підскажіть плз, чи потрібно про дітей (4 роки) вказувати інформацію в Аrrivecan?
-
Нет
-
Добрий день. Хтось відправляв посилку з Польщі до Канади? Прошу написати в лс, дуже потрібно🥺🥺🥺🥺
-
Добро дня. Є питання. Чи можна позначати, що проживаю в Україні, а здавати біометрію буду в Європі?
-
дякую, тобто раніше середини жовтня не має сенсу і починати(
-
Можливо є в когось номер інструктора по водінню в Торонто???
-
Да. Вы можете сдать биометрию где угодно
97673/286315