UA to Canada CUAET
-
Привет всем, летела из Португалии, ни ковид теста на arrive can не проверяли, просто дали work permit и всё
-
Підкажіть, якщо паспорт до 2025 року, то і вклеєна віза буде до 2025 року?
-
Спільнота, допоможіть, будь ласка, вирішити: якщо прийшов запит на один паспорт із двох (на дитячий ще немає). То, можливо, раціонально надіслати запит на фоіл лесс, та почекати на запит на дитячий? Та разом з дитячим з фоіл лесс на вклейку відправити? Фоіл лесс також же до кінця дії паспорту вклеюють? І, також, з вклеєним фоіл лесс можливо летіти та пересідати з усіх країн? Ми плануємо бути в Польщі, але без біо паспорту залишатися пару місяців якось дуже тривожно.
-
вы понимаете, да, что вся суть фойллесс визы в том, что ее никуда не вклеивают? а когда вклеивают - то это уже не фойллесс
-
Дякую, тепер трохи проясняється) , що вклеєна по фоіл лесс, уже звичайна
-
Доброго ранку) підкажіть, будь ласка,- для заповнення анкети-заявки на візу документи мають бути оригінальні, чи перекладені англійською (наприклад, свідоцтво про народження дитини)? Поділіться, будь ласка, посиланням на той офсайт, де цю заявку потрібно оформити)) Дякую!
-
Здравствуйте. Сдал биометрию, но емэил неправильно написал. Приглашение на визу приходит на емеил или в личный кабинет?
-
Дoбрый день, подали 4 заявления 2 на взрослых и 2 ребенка, у взрослых есть номера IRCC в приглашениях на биометрию, а где узнать номера IRCC детей?
-
да мы знаем это , на детей пришло только подтверждение сдачи апликации и сводка апликации
-
Практически везде работает и то и то
-
Но для них макстеркард и виза означает кредитные карты (просто к слову) Они не понимают как такие карты могут быть дебетовые.
@ka_moro Так и есть, единственное исключение, которое я встречала (Только мне кажется наоборот мастеркард не работает, но я точно не помню 😅)
-
подскажите еще вопрос у детей 05.23 заканчиваются паспорта, если получить новые в них можно будет вклеить визу или нужно по новой подавать заявки на детей?