UA to Canada CUAET
-
Нету.. В описании либо 23кг или ничего
-
Я спрашивала у визового центра, сказали от 2-6 недель.
-
Подскажите пожалуйста, я правильно понимаю, что в Кракове отдать паспорт как вклейку визу лично нельзя и надо отправлять почтой, но забрать готовый паспорт с визой можно из VAC лично или через доверенное лицо? Записываться на забор паспорта нужно или просто приходишь в рабочее время и просишь выдать тебе готовые доки?
-
Як я читала раніше, то в Кракові візу не вклеюють.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста если люди подавшие на визу CUAET старше 65 лет, надо им задавать биометрию?
-
Нет
-
Добрий день . Є такі документи : Батько - укр закордонний , мати - внутрішній укр прострочений і Рос закордонний , дитина свідоцтво про народження Укр та Рос закордонний . Подаємо документи на візу - заповнюємо анкету Батько - укр закордонний , мати - укр внутрішній прострочений , дитина - укр свідоцтво . Чи можно матері та дитині вклеїти візу в рос закордонi паспорти. Оскільки багато хто пише, що без діючих документів вас не пропустять на рейс.
-
Странно, вак там есть, вы со сдачей био не путаете? как это проверить? На сайте вфс есть вак в Кракове
-
Скажите пожалуйста, ещё вопрос, мы подали им на визу, нам должно прийти приглашения сразу на вклейку визы?
-
Краків тимчасово не працює
-
Кайф. Зато на сайте он есть и никаких сообщений о том, что он не работает :) visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre/Krakow
Спасибо, что предупредили
-
Наберіть Польщу, і самі пеиеконайтесь www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp#where-to-give
-
Так, бачу, але я не дивився там, адже мені не біо сдавати, а паспорт слати. Дякую
-
Всім привіт, хто підкаже канадійський банк для відкриття рахунку, для українців який обрати
-
Нет, сдают от 17-61. Когда будете заполнять на визу, там на первых страницах это прописано
-
Спасибо большое
-
Доброго дня. Інформація щодо Кракова .
Сьогодні здавали бірметрію у Кракові. Незважаючи на те, що нам прислали на тому тижні лист і відмінили біометрію, ми все ж таки приїхали, оскільки на сайті не змогли перезаписатися на іншу дату - не пропускала система(( Біометрію ми сьогодні здали за своїм записом. Але просили передати всім хто збирається їхати в Краків як і ми , що центр у Кракові буде працювати сьогодні-завтра, потім вони переїжджають і коли відкриються і за якою адресою - дізнаватися на сайті .
-
Це я Вам переслала знайдене повідомлення/інформацію від іншого користувача чату ( за 14 липня)...тому, можливо, це і вклейки стосується
-
Подскажите пожалуйста, какие требование нужны к переводу паспорта и свидетельство рождения на английский язык? Дякую 🌸
-
Здравствуйте, кто отправлял вещи в Канаду из Польши, подскажите перевозчика и цену пожалуйста . Кто вёз комп и монитор с собой, как вы это делали?
98081/286142