UA to Canada CUAET
-
Добрый день! Подскажите, пож- та, после заполнения анкеты на себя и детей в какой срок приходит приглашение на биоментрию? Это должно быть сообщение на почту? Как оно выглядит? Благодарю
-
Все так і має бути.
-
Можно ли Беларусам подавать тоже на визу ?
-
Да, 3 разных паспорта отправляли (разные доставки), везде все ок было. Только в назначении платежа укажите фамилию того, чей паспорт оплачен.
-
Тільки якщо родичі українці
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, це правда, якщо при заповненні анкети, я вказала свій український номер тому що, я знаходжусь в Україні то мою анкету взагалі не будуть розглядати?
-
Не правда
-
Доброго дня! Здавали з дружиною біометрію в Парижі 20.07. (26 днів) В мене в особистому кабінеті з‘явилась інформація з номером біометрії, що дійсна до 2032 року та Biometrics completed. У дружини з‘явилась інформація з номером біометрії, що дійсна до 2032 року, але світиться повідомлення що «Ми не отримали ваших відбитків пальців». Як діяти в такому випадку?
-
Підкажіть будь-ласка, проходячи співбесіду з канадським офіцером і не маючи листа стосовно work permit (лист просто не прийшов, хоча в анкеті було зазначено, що є намір працювати), чи не виникне проблем з отриманням work permit в аеропорту в Канаді? Дякую
-
Еще вопрос - у меня не берутся отпечатки пальцев, не будет ли проблем с получением визы?
-
Скажіть будь ласка?!як бути якщо син живе зі мною, ми розлученні з його мамою ,всі документи на дитину в мене ,звязку с мамою не має ,сину 14 років ,беребуваємо в Берліні чекаємо вклейку.
-
это как? там нужно каждый палец сдавать
-
вообще не берутся, у меня в украинском загран паспорте есть вклеенный акт что отпечатки взять нет возможности
-
По возрасту или что?и даже намазюкать не берутся?
-
Есть такие люди. Если не ошибаюсь — Адерматоглифия называется.