UA to Canada CUAET
-
Так, це зрозуміло, аплікації на дітей давно зроблені, але на основані чого відправляти паспорти дітей на вклейку? Чи має бути запрошення на вклейку в кабінеті дитини?
-
Вітаю,що саме в консентформ ось тут треба писати?Місце де здаєш?Чи де проживаєш?
-
так по каждой заявке будет ответ. маме папе и каждому дитю)) мне приходила фоил лес виза и сразу ребёнку пришла. у многих сперва родителям приходит а детям ждать ещё приходится 🤷♀
-
Добрый день помогите, пришло сообщения по поводу биометрии что это значит?
-
Це просто лист-підтвердження здачі біометрії
-
У когось були випадки, що відмовили у візі, та чому?
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, чи потрібні якісь додаткові документи (типу доручення), якщо везти чужий паспорт на вклейку. 🙂
-
Не хвилюйтесь, просто чекайте
-
В групі Ждуів писали що ті люди яким відмовили подавались ще раз і їм давали,так що не переживайте
-
як довго ви чекали на лист для вклейки візи?
-
Пишуть, що можна завезти самим і без терміна! Я поїду у Чт, тоді буду знати)
-
здравствуйте, сколько максимально вы ждали визу? нас четверо,и только один из нас получил визу 2 из нас дети ждём уже 2 месяца
-
Я жду третий месяц
-
писали что отказывали ранее судимым и тем кто банально наврал в анкете, ну и у кого депортация была. Так что отказов простым людям крайне мало
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, нужен ли сертификат вакцинации от Ковид для поездки в Канаду? Там ведь две вакцины, вот и думаю начинать ли делать
-
Подскажите, как можно доставить паспорт с визового центра в Вене в Украину ? Сама выехать забрать не могу, по Укр не выпустят(((
-
Подскажите, если у детей нет загранпаспорта (они вклеены в мой), то в разделе документов прикреплять фотографию моего паспорта и страницу, где дети вклеены, верно?
-
Подались 15.06 Біо 29.06 В кризис форму написали 15.07 Відповіли що помітили заявку як термінову 25.07 Прийшло валіді біо і паспорт ріквест 10.08
-
Доброго дня) Скажіть, будь-ласка, чи були у когось випадки, що лист-підтвердження здачі не приходить вже майже місяць після здачі біометрії?
-
Так, іноді приходить разом вже з запитом на паспорт Тому не хвилюйтесь
99268/287148