UA to Canada CUAET
-
Рим, 25 червня, також прийшов лист на вклейку, через хвилин 5. Але тільки мамі
-
Підскажіть будь ласка, скільки в середньому чекати запит на паспорт дітей, якщо ми з чоловіком сьогодні вже отримали запит на наші паспорти? Чи є такі хто не дожидався і все рівно відправляв паспорти разом, не отримавши запит на дитячі паспорти? Дякую за відповіді.
P. S. Біометрію здавали в Варшаві 05.07. Сьогодні 16.08 отримали з чоловіком запити на паспорти.
-
Дорого дня, підкажіть будь ласка, якщо я просто відправила паспорт до візового центру із листом який мені надіслали до аплікації, але не заповнювали інформацію на vfs.global. Як я можу отримати свій id трек номер?
-
Через 40 хв після нього, в мене прийшов запит на паспорт.
-
а дітям отдельно должно прийти письмо с одобрением?
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,заповнюю анкету на біо паспорт 19 року,але чистий,є ще діючий не біо,але з візами його обов'язково додавати теж?
-
Виходячи з різних ситуацій у цьому чаті: Чим далі країна від України, тим менше Вам чекати на відповідь. А насправді, дивіться вже по Вашій власній ситуації, тому що це лотерея - зробили в одному місці, а Ваша заявка розглядається зовсім в іншому, де Вас кинуть у кінець 10 тисячної черги)) (Сам подавав у Варшаві, чекаю 59 діб, а хтось і доби не чекає🙃)
-
Добрый день. 18.06 original passport request 12.07 отправила (14.07 доставлен в Бухарест) 15.08 и 16.08 сообщения что процесс завершен, паспорт передан в VFS...только еще сама не разобралась отправят ли его обратно или что-то для этого надо еще сделать. Соответственно паспорт и срок визы еще не видела. Самой интересно
-
На семью,и на одного отдельно летящего