UA to Canada CUAET
-
Да, я делала так. К моменту одобрения визы я уже получила паспорта для детей и на вклейку отправила новые, предварительно заполнив онлайн форму об этом. Вчера пришло уведомление что визы вклеены. Паспорта еще не получила;)
-
Через 40 хв після нього, в мене прийшов запит на паспорт.
-
а дітям отдельно должно прийти письмо с одобрением?
-
Є хтось в чаті, кому вклеїли візу в Бухаресті? Як довго очікували? І на який термін видали - до кінця дії паспорту? Бачила відгук, що в Бухаресті вклеїли візу до кінця 2022 року 😥 чи залежить це від візового центру куди відправляєш паспорт?
-
Доброго дня) прочитала, що треба записаться онлайн щоб здати вiбитки... В яку краще, хось може знае, чи взагалi жодно рiзницi?) зазделегiдь дякую)
-
Якщо 2 паспорта нести на вклеку, можна в один конверт чи 2 окремо треба?
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка,заповнюю анкету на біо паспорт 19 року,але чистий,є ще діючий не біо,але з візами його обов'язково додавати теж?
-
Доброго дня Підкажіть З моменту подання біометрики пройшло 2 місяця Цее нормально
-
Виходячи з різних ситуацій у цьому чаті: Чим далі країна від України, тим менше Вам чекати на відповідь. А насправді, дивіться вже по Вашій власній ситуації, тому що це лотерея - зробили в одному місці, а Ваша заявка розглядається зовсім в іншому, де Вас кинуть у кінець 10 тисячної черги)) (Сам подавав у Варшаві, чекаю 59 діб, а хтось і доби не чекає🙃)
-
Здравствуйте Если у меня уже вклеена виза до конца паспорта, есть ли сроки, когда я должна въехать с ней в Канаду?
-
Вельми дякую)
-
Добрый день. 18.06 original passport request 12.07 отправила (14.07 доставлен в Бухарест) 15.08 и 16.08 сообщения что процесс завершен, паспорт передан в VFS...только еще сама не разобралась отправят ли его обратно или что-то для этого надо еще сделать. Соответственно паспорт и срок визы еще не видела. Самой интересно
-
Зрозуміла) дякую усім за відповіді)))
-
До потрібно роздрукувати цей лист і реєструватися на здачу біометрії Обов‘язково з цим роздрукованим листком
-
На семью,и на одного отдельно летящего
-
У вас аккаунт на подачу біометрії реєструється? У мене ніяк не приходить лист активації акаунту 😡
-
Я чекала десь 8-10 годин цей лист у будній день
-
Так само було , реєструвала на Gmail. Потім зареєструвала через укр.нет, відразу все прийшло.
-
ребята пришла сообщения на вклейку, только маме, когда прийдут детям?
-
Хтось знає як перенести (день)запис біометрії ?
99306/287902