UA to Canada CUAET
-
Две анкеты- абсолютно одинаковые
-
Ребят, а если выезжать в Канаду к примеру из Польши не прямым рейсом а с пересадкой в Германии, буду ли вопросы в аэропорту в Германии? Если нет никаких как бы документов моего легального нахождения в Европе кроме Песеля (но это только в Польше, мне сказали в других странах Европы на этот документ всем плевать )
-
Наш мед. диплом у них не котируется
-
В визовый центр на вклейку паспорта, может ли супруг подать свой и за жену и ребёнка? Или каждый должен лично подавать?
-
почитайте в закріпленому повідомленні кому треба здавати біометрію
@letitwillbe залежить від того з яким проїзним документом ви будете летіти, який у вас квиток - єдиний чи окремими сегментами.
-
Рівно 5 тижнів чекали) вже маємо, дзвонили в варшавський центр але нічого нового вони не скажуть, те само шо написано в трекинге. Я чула до 6 тижнів вклейку чекати
-
Добрий день, який срок можно нести документи на вклейку візи? 6 місяців чи є якісь обмеження?
-
Привіт) моя ситуація виглядає так: маю закордонний паспорт який дійсний до початку 2024 року. Якщо зараз подам анкету на візу CUAET то отримаю візу тільки на той час,що маю паспорт,так? А якщо далі хочу залишатись в Канаді то які мої дальші кроки? Може хтось може підказати? Дякую
-
Це як зрозуміти правильно, єдиний чи окремими сегментами, не зовсім розумію що ви мали на увазі..
-
Що робити, якщо на білметрію дається 30 днів, а онлай в чергу стати немає вільних дат?
-
Прочитати закріплене повідомлення
-
Ребят , куда лучше и легче PR получить , Альберта или Манитоба ?
-
На біометрію нема граничних дат
-
Решайте сами скрыть это или нет. Теоретически, когда будете делать перманент с вас потребуют справку о не судимости. Насколько я понимаю, в ней не будет фигурировать, что вам предьявляли обвинения
-
У меня такая же ситуация, мне визу одобрили 05.08, подавались 29.06, вот на детей жду ещё
-
єдиний квиток, це ви зареєструвались на рейс польща-канада у першому аеропорту\ і маєте одразу 2 квитки, летите однією АК. А якщо у вас квиток польща-німеччина, тоді вийти з транзитної зони, наново зареєструватись на рейс німеччина-канада, і інша АК, це посегментний квиток.
-
Вітаю) 📍 Хто відправляв паспорт з UK до Відня ? Як оплачували квитанцію в банку?
Я зараз годину робила цю процедуру з співробітником і не виходить, вони просять sort code чи account number чого ніде не має
-
Добрый день, где найти reference number для отслеживания в vfs?
-
Не знаю
-
Доброго вечора в кого була схожа ситуація відправили паспорти вже з візами, але не прийшов трек номер для відліжування по пошті яке є вирішення ?
99475/286405