UA to Canada CUAET
-
разве для этого не нужно гражданство ?
-
Підскажіть будь ласка, документи і паспорта підготувала для відправки на вклейку візи. Знаходимося в Німеччині будемо відправляти до Дюсельдорфа, на яку пошту краще йти і що потрібно говорити щоб правильно відправити? Дякую)
-
яке возз'єднання, якщо ви там за візиторською візою будете
-
Дякую) +16133214243 Це єдиний номер
-
Успішно пройшов реєстрацію. А ось записатися на біометрію у Львові не можу - Не має вільних слотів для однієї людини. І так вже тиждень. За кордон виїхати поки не можу. Чи не скасується моя заявка через місяць, якщо не зможу пройти біометрію?
-
Я здав через 3 міс
-
Не скасується
-
Добрий вечір спільнота! Таке питання. Візи з дружиною ми вже отримали, навіть вклеїли в паспорти, але, у нас народилась дитина після цього. Розумію ,що дитині теж потрібна віза, як бути в цій ситуації? Знаходимося в Іспанії. Підскажіть будь ласка, що потрібно оформити для дитини?
-
Дякую за відповідь
-
Дюсельдорф або Гаага
-
Париж Конкретно в Бельгии нет визовых центров Канады
-
Следите за информацией Как правило продляют из-за военного положения 👌🏻
-
Это невозможно ни в Варшаве, ни во Львове, 💯 Запись обязательна 👌🏻
-
Ті хто відправляв паспорт DHL з України до Варшави, ви відправляли друзям-знайомим чи одразу до візового центру?
-
Підкажіть, пліз: щоб записатися на біометрію у Львові потрібно щодня моніторити сайт, чи слоти оновлюються у певні дні?
Дякую!
-
можете податься самой, обозначив его, как гр.мужа. позже он может податься, приложив все доказательства гр.брака. процедура 'воссоединение' для pr и для граждан, а не для визитеров
-
Кожні кілька годин моніторьте і все вийде
-
оформлят анкету, как вы делали для себя
-
С Украины DHL лучше сразу в Визовый Cłodna, 51 00-867 22 floor, Canada Visa Application Center Warsaw, Poland
-
Не скасується, немає обмеження по терміну на біометрію чи вклейку для українців по CUAET
99648/287807