UA to Canada CUAET
-
Як довго чекали?
-
Добрый день! Подскажите, не загружается файл ПДФ в анкету, пишет не поддерживается формат. Размер не превышает 2 мб, что можно сделать?
-
доброго дня! Підскажіть будь ласка. Ми з чоловіком отримали запрошення на вклейку візи в паспорти на візу CUAET, але нашим дітям ( до 18 років) біометрію їм не здавали, в кабінеті IRCC повідомлень з запрошенням на вклейку дітям немає, листів на пошту також немає.
Чи потрібно нам зараз відправляти всієї сім‘ї паспорти, чи чекати на повідомлення у кабінеті дітей і потім відправляти паспорти?
-
Можна поштою відправляти
-
Хто 8 Вересня 2022р летить до Монреаля
-
Не знаю, меняли не очень большие суммы. Никаких комиссий не было
-
У чоловіка 3 рази була така ситуація , вибирав час і його через декілька хв викидає з системи , а коли після цього заходить знову вільних місць більше немає .
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста кто знает, если уже есть подтверждение на аппойнтмент на биометрию во Львов, но дата приема более 30 дней с посланной заявки (ну никак раньше не получилось забронировать, сами знаете как это сложно), то не завернут ли подачу заявки вцелом по формальному превышению срока сдачи биометрии? Не хотелось бы переносить дату визита т.к. это вообще ни к чему да и не факт что есть/будут места на более ранние даты. Спасибо! Всем удачи!
-
Доброго дня, отримую таке повідомлення(як на першому фото), хоча заповнені всі дані про роботу за останні 10 років. Може хтось знає в чому може бути проблема?
-
Зараз для українських аплікантів дата в 30 днів на біометрію не діє.
-
Ставили, що досі працюєте?
-
Що робити якщо WP не пришлов на почту. Віза вже вклеїна. До якого часу потрібно залетіти? І чи видалуть WP на місці?
-
А кто-то пользовался сервисом infobus?
-
Так
-
Мій досвід вклеювання візи в Варшаві. Везла свій паспорт (мені дали foilless visa, де вказали невірний парспорт, на старе прізвище, але я не помітила це вчасно та не писала нічого, просто дала новий паспорт, що в анкеті був вказаний), та паспорт чоловіка (в нього був запит на паспорт, але везла я набагато пізніше ніж 30 днів від запита, все ок, немає цього дедлайна, не писали нічого в кризову форму).
- 18.07 - Відправила обидва паспорти разом по Пошті Польській, без зворотньої доставки, з Вроцлава в Варшаву.
- 19.07 - паспорти прийшли в візовий центр в Варшаві, перевірила це на сайті пошти.
- 02.08 - отримала свій трек номер, лист від vfsglobal "has been received and is under process". Чоловік нічого не отримував.
- 10.08 - прийшли повідомлення в кабінет, що "Your application was approved" і мені, і чоловіку.
- 16.08 - лист від vfsglobal "has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO"
- 16.08 ввечері - лист від vfsglobal "is ready for collection"
- 17.08 - прийшла зранку забирати свій паспорт та чоловіка, мене спитали свідотство про шлюб тільки (показала оригінал). В черзі провела трохи більше години.
Обом вклеїли візи до кінця паспорта (причому йому в Лондоні, а мені в Варшаві).