UA to Canada CUAET
-
Який клімат.
-
Канада це країна іммігрантів можете розмовляти англійсько індуською вас зрозуміють
-
Дякую. Я маю надійного помічника.
-
Добрый день! Кто-нибудь может поделиться свежей информацией по обмену укр.водительских прав в Онтарио? Какой процесс?
-
Which Poland bank partner in Canada. Poland.l am Ukraine
-
Доброго дня! Куди в Варшаві відправляти паспорт на вклейку візи? Тут не знаходжу за пошуком, а гугл видає дві різні адреси.
-
t.me/UAtoCanada/250792
-
t.me/UAtoCanada/250203
-
Доброго дня Підкажіть, моя сім'я подавалася на CUAET пізніше за мене і вже всі все отримали. Я досі не отримав навіть Biometric Validity Letter (пройшло більше двох місяців від подачі біометрії). Варто написати в кризову форму? Дякую
-
Спасибо, но я интересовался процессом, а не законом и требованиями. Сколько времени заняло, были ли оба экзамена в один день, проверка зрения и тд. Реальный опыт
-
проверка зрения в день письменного экзамена в живой очереди. на практику записываться после сдачи теории, день в день свободной записи нет
-
спасибо!
-
прикольно, у меня не было прямо проверки зрения 🤔 я только сказала, что ношу линзы, когда получала права но у нас и практический экзамен сильно разный. например, не проверяют хайвей
-
Друзі, хто відправляв паспорт на вклейку ю в Америці? Ми не оплатили 23.30 $, можливо хтось мав подібну ситуацію ? Не знаю як з ними звʼязатися і як оплатити
-
Всім привіт! Хтось здавав паспорт власноруч у Гаазі? Що потрібно для цього? Записуватись, щось оплачувати за візит?
-
Може така сама проблема як і в мене )) я так розумію пройшли якісь зміни для безпеки входу, на кшталт подвійної аутентифікації або верифікації, потрібен код для входу, зараз сам з тим розбираюся.
-
Я зайшов без проблем по посиланню з останніх листів від порталу.
-
Турбує той момент що сину молодшому не приходить запрошення на вклейку візи, нам видали ще в лютому він не здавав біометрію от і чекаємо, вже пів року пройшло ((
-
Хто подавав паспорт у Швейцаріі, які умови повернення паспорту, курьєром вони відправляють назад за адресою у іншу країну, бо у Польщі лише є зворотня доставка кур’єром по Польщі???
-
Сроки по поводу Мадрид => Париж => Мадрид. Отправил 18-го на вклейку, сегодня прислали обратно. На все про все заняло 10 дней. Обратную доставку оплатил экспресс как туда так и обратно. В Мадрид доставили за 1 день, и с Мадрида доставили за 1 день.
16 Jan 2023, 06:08
214401/286873
7 minutes ago