UA to Canada CUAET
-
Значит мне просто повезло, дважды, для двух разных человек с разной проблемой)
-
Главное что те кто по польшам бегал далекие в отличие от тех кто встречал праздничный салют за окном, вот как жаль что не учли этот момент когда защиту начали давать всем подряд
-
В 14 еще
-
Доброго дня! Намагаюсь записатись на прийом в Посольство України в Канаді щоб продовжити термін дії закордонного паспорту, але взагалі не має вільних місць на весь 2025 рік. Підскажіть будь ласка чи вийшло в когось записатись раніше? Чула є конкретний день/час коли виставляють вільні записи…Хтось чув про таке раніше?
-
Я теж намагаюся зловити слот вже декілька місяців. Але постійно пише що на жаль на даний час немає вільного місця. Пропонує система записатися в чергу очікування. Записалася. Але не розумію чому не показує календаря із наповненими датами як раніше. Тільки оце речення про відсутність вільного місця. Можливо я не той сайт відкриваю? Хоча офіційний сайт, у Дії проходжу авторизацію. Завжди дивлюся рівно о 4.00 (в Україні 12 ночі). Секунда в секунду і ще продовжую перевіряти декілька хвилин, але безрезультатно (((((
-
Записи відкриті на півроку вперед, а ще можна записатись в список очікування Я в листопаді записалась на квітень, в перший день як з'явилась нова система go.mfa.gov.ua/ Я б радила ловити в перший день місяця, щодо конкретного дня та часу, теж таке чула, здається в фейсбуці на сторінках консульств було
-
Вы только в посольство, в консульства не смотрели?
-
А не знаєте який саме час?
-
Смотрела в консульство в Торонто тоже - могу только в список ожиданний записаться.
-
Поза Канадою не можна. Також надходить лист, де чітко пишуть, що якщо виїхати за кордон - то працювати більше не можна буде
-
Добрий вечір. Знайомий питає щодо продовження wp. Чи можна подати на нього не знаходячись в Канаді? Якщо це неможливо і треба буде приїхати,чи можна подати документи на продовження та виїхати на період розгляду справи? Дякую.
-
Підкажіть будь ласка 🙏🏻 Чи треба знову проходити медичний огляд для подовження ворк перміту ? Якщо так, то де я можу це зробити у Монреалі? Дякую!