UA to Canada CUAET
-
Щиро дякую. Надіюсь це є проблемою, що пізніше від дитини заповню. Чи будуть затримки? Мені в 30 днів потрібно відправити наші паспорти.
-
Если в семье 3 человека, должно быть 3 анкеты
-
-
Дякую. А як записатися? Я не знаходжу таку функцію на порталі VFS... (((
-
Всiх вiтаю! в мене э питання, може це теж цiкаво комусь i потрiбно так саме, як менi. Админ можно до вас звернутися i попросити зробить анонiмний опитувальник з категоріями, такими як
- відмова за дубль заявки
- відмова за вiдсутнисть докумэнтiв
- відмова за не доказаннicть видносин (цивільний шлюб)
- відмова за осудженнiсть бiльш я не придумала якi , ще додати.
-
Так, прийшло повідомлення про те ,що потрібно відправити паспорти. Відправляти всі разом і дитини також вірно?
-
Доброго дня відпишіться хтось хто вже відправляв паспорт на вклейку в Львів ( в дірект , наперед дякую)
-
у Львові не вклеюють віз, тільки закордоном
-
-отказ за дубль заявки не сообщался. сообщали, что анкеты отменяли и приходилось новую создавать -отказ за отсутствие документов не сообщался. когда чего то не хватало, то приходил дозапрос на их предоставление -отказы по недоказанности гражданского брака были и несколько -отказы по судимости в этом чате не сообщались, о них известно со слов людей в других чатах. писем с причиной отказа криминал по cuaet лично не видели
-
Дуже дякую)
-
Здравствуйте! Есть дальнобойщики которые хотят переехать в Канаду или уже в Канаде ? Напишите в л.с.
-
Подскажите пожалуйста, что бы сменить дату записи на сдачу биометрии, в кабинете просит ввести Reference Number. На скриншоте я его вводил, но пишет что не верный. Может я не тот номер ввожу? И где он вообще есть? В почте подобных писем нету.