UA to Canada CUAET
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка. Подаюсь на стаді перміт з середини Канади, як продовжити аплікацію без оплати збору в 150CAD ? Не можу знайти пункту, який би робив виключення
-
Добрый вечер! При заполнении аппликации будет вот такой вопрос где-то к концу, нужно ответить, что вы освобождены от оплаты
-
Большое спасибо !
-
Дякую, бачив це, але в аплікації не помітив таких розділів. Можливо, просто проблема в тому, що подавався не на Open Study permit, а під конкретний університет
-
нет такого понятия как open study permit. форма для заполнения одинаковая
-
Підкажіть будь ласка як відслідкувати відправку паспорта поштою? З Чехії була відправка
-
я о gckey, там в формах нет open work permit.
-
Ні,ми вказали що паспорт забиратиме представник
-
А якшо лист буде запізнюватись і прийде пізніше тих 30днів що даються на подання паспорту? Потрібно написати в кризисну ?
-
Всім привіт. Підкажіть вихід із ситуації будь ласка. Сім'я подала заявку, один син має фото в паспорті мами, інший має паспорт дійсний до наступного року. Всім візи вклеїли крім дитини з паспортом.
-
Доброго времени суток🎉🖖🏻 Нужна помощь, интересуют вопросы о трудоустройстве, куда обратиться или с кем связаться, за ранее до переезда и уточнить все нюансы по поводу своей специальности. Хотелось бы выйти на Канадских HR-ов, может быть мне повезёт и тут окажутся такие добрые люди.