UA to Canada CUAET
-
Спасибо. И еще вопрос-военный билет лучше перевести?
-
Подскажите пожалуйста, если буду сам отвозить и забирать паспорта с отделения в Вене, что писать в графе ADDRESS и SIGNED AT Сами проживаем в Будапеште Спасибо
-
Доброго дня, хто нещодавно відправляв в Ірландії паспорт на вклейку візи, підкажіть будь ласка
- відправляли у Дублін чи до Лондону (Система мені показує відправку до Лондону. Хоча знаю що більшість людей відправляє у Дублін)
- скільки ви сплатили за послуги кур‘єрської служби?
-
Тут вы выбираете в какую страну обратно отправлять
-
Ми писали адрес і місто де ми на даний момент знаходимось ,якщо я правильно розумію, то це немає значення якщо Ви самі будете відвозити і забирати)
-
Ні в якому розі не відправляйте свій паспорт до Відня якщо не можете забрати самостійно або не придбаєте у них доставку. Дуже погано віддають третім особам навіть с заповненою формою
-
Скажіть, будь ласка, на те, щоб відправити паспорт, дається 30 днів. Я зараз роблю новий, боюсь, що не встану його зробити за 30 днів… Буду посилати криз. форму на новий паспорт. Якщо більше ніж 30 днів, то це відмова відразу ж ?
-
Дякую!
І тоді треба писати ще одну форму, що я змінила паспорт. Правильно розумію ?
-
-
Але представник родини в моїй особі може забрати паспорти інших осіб?
-
Погано віддають думаю тому що представники всіляких служб до яких люди звертаються не дуже наполягають .Якщо хтось з родини цілеспрямовано прийде то у тих паталах не буде вибору і змусять себе пошукати і віддадуть ..