UA to Canada CUAET
-
У Відні без запису
-
Добрий вечір. Хто відправляв на вклейку візи паспорт до Відня з України, якими послугами доставки користувались?
-
Добрий вечір. Хто вже отримував паспорт з візою в Варшаві за попереднім записом? Чи все швидко пройшло? Чи може є якісь нюанси? Будь ласка поділіться досвідом🙏 Через тиждень маю їхати в Варшаву, хвилююся, щоб нічого не забути. Дякую🙏
-
нужно распечатать подтверждение записи на получение и взять с собой украинский паспорт, получал вчера, заняло примерно 1 час, идете на второй этаж, среди толпы людей сидит женщина на стульчике, у неё спросите куда на получение и ждите пока в лифт не отведут, дальше по инструкциям
-
Очередей нет нигде. На следующий день можно записаться и там и там.
-
Найкраще значить візу Канади ставити в другий паспорт. Хіба захист не пропадає сам по собі якщо довгий час людина не перебуває в Чехії ?А якщо постійно перебуває в Чехії то що не так з канадською візиторсткою візою?А що робити тим в кого візиторська віза Канади як в мене ще з 2018 року?
-
Добрий день! Може хто підкаже, що робити в такому випадку. Прийшло два листи, один про те, що моя заявка вже повернулась до Варшави, другий, що візовий центр відправив кур'єром мої документи. Я перевірив статус і там вказано, що "The decision envelope for your application, tracking ID No. 202*****PLWAPKT***** has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Warsaw on 2022/12/07 via TNT Express. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs." TNT Express не має такої форми tracking number. Як дізнатися де документи ? :D PS.Чек з оплатою кур'єра був вкладений в пакет документів.
-
Сделали в Анкаре биометрию 7го декабря за минут 7-10 людей вообще не было , запись была свободна