UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, хотим сделать переводы всех документов перед отъездом в Канаду. Нужно ли их нотариально заверять?
-
почитати про евалюацію диплому для PR можна тут, є посилання для України — t.me/canadakaknado_info/94
-
Дякую . Приблизно скільки із моменту отримання ВП на руки ?
-
Доброго дня, питання до тих, хто планує або вже підтвердив український диплом в Канаді. Якщо диплом на 2 мовах (англ і укр), то чи робили ви все ж переклад нотаріальний англійською ? Дякую!
-
тому що вони спілкувались з представниками ircc. і ця інформація, про яку вони казали, є на сайті canada ca в глибині сайту у terms and conditions програми. це не фантазії конгресу. я лише доношу інформацію з різних джерел, щоб була повна картина ситуації.
-
виданий ворк перміт діє до дати, яка в ньому вказана.
-
Мая, а почему в закрепе про фин выплату указана информация от конгресса Украины если вы напрямую звонили в организацию фин выплаты и они опровергли эту информацию
-
Добрий день. Чи є люди , які вилетіли тепер в Канаду , отримали Ворк Перміт , і повернулися в Польщу ? Потім планують виліт в Канаду у травні червні і мають можливість знайти там роботу .Чи Ворк Перміт буде дійсний ще ? Програма до 31.03 і ніхто не знає чи її продовжать . А так буде шанс працювати пізніше
-
зараз вже такі листи, наскільки я знаю, не шлють) зараз усім Original passport request. там немає цієї інфи.
-
sjtd не видадуть, якщо надішлете їм дійсний паспорт. раніше, коли приходило схвалення sjtd, в листі було написано, що краще відсилайте закордонний паспорт, якщо він з’явився. щоб видали візу, а не sjtd. я би просто додатково до продовженого паспорту вклала пояснення на окремому листку, що він був продовжений. на випадок, якщо вони не побачать.
-
Добрый день. Не могу найти по поиску, но может у кого-то была схожая ситуация. На момент подачи заявки у дочки был просрочен загран и в заявку внесли только ее свидетельство о рождении. Пока ждали решения по визе сделали продление заграна. Вот получили запрос на вклейку визы и теперь я не знаю как правильно сделать, чтобы ей вклеили визу в продленный (но не заявленный в заявке) загран, а не выдали одноразовый проездной документ к свидетельству о рождении. Можно ли на вклейку отправить 2 документа и пояснительное письмо? Надо ли писать в кризис форм?
-
мені дуже жаль! напевно їх помилка. в чаті писали декілька місяців назад про таку ж ситуацію, але з sjtd
-
Дякую! вони ще чекають, але я побачила вимогу і думаю тепер варто їм чекати на схвалення або може нову заявку зробити з договором на рік