UA to Canada CUAET
-
Доброго времени суток Хочу подать на родителей Они в Украине Могут возникнуть сложности со сдачей биометрии, уход за родичем прикованному к постели. Возможно ли получить визу без биометрии? Есть ли срок сдачи биометрии?
-
Вітаю шановне панство ! Є питання Я заповнив анкету (групову) я і моя дівчина з якою живемо разом 2 роки . Вона громадянка Польщі Ну і коли почав вводити її дані то вискочила наступна відповідь : Є шанс для неї отримати дозвіл на роботу або навять візу ? Чи без шансі ?
-
бідні візові офіцери) сотні фото та відео це жорстоко)
-
без біометрії на жаль ніяк. тим, кому від 18 і до 60 включно, потрібно здавати. строків зараз немає.
-
Никаких проблем, прилетите до 31 марта - все получите. Портал вам говорит всего лишь о том, что визу получать нет необходимости
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка, скільки зараз по часу займає вклейка візи у Варшаві? Від моменту відправлення паспорта
-
Я просто відправила 2 тижні тому з Норвегії. І щє не має трек номера. Тому цікавлюсь скільки ця процедура зараз займає часу
-
Здраствуйте были ли у кого-то случаи, что закрашивали доп.документы паспорт отца и разрешения. им не подходит с ДВС о неуплате элементов ?:(
-
Не нормально, звоните им, пишите.