UA to Canada CUAET
-
Дякую. Знаю що чат це все різні ситуації, і прийняття рішення цілком наша відповідальність.
-
Хэхэ понимаю))) тоже бывает такое Но я решила сделать 5 перелетов Пока ждала самолёт 12 часов надоело бояться и я полетела 😁😁😁😁😁😁 Смотрела с гейт как вылетает один за одним самолёты и думаю ладно сколько раз летала , ещё раз))) 2 полета сделала Осталось уже всего 3 полета Испания-германия Германия- Торонто Торонто-Ванкувер
-
Дякую!
-
Для українців, які перебувають за кордоном, створили спеціальний додаток! Мінреінтеграції запустило застосунок для українських біженців за кордоном - «I’m Ukrainian». Додаток доступний у 19 країнах світу, він допомагає зробити життя вимушених переселенців комфортнішим. В додатку «I’m Ukrainian» можна знайти різноманітні послуги, можливості для навчання, освіти курси, варіанти працевлаштування та компанії. Також там розміщуватимуть інформацію про зустрічі українців за кордоном, концерти українських виконавців та культурні події, український бізнес та реєстрацію власного бізнесу. Як розповіли в Мінреінтеграції, «I’m Ukrainian» доступний виключно для українців. Додаток інтегровали в «Дію», тому саме через неї відбувається підтвердження громадянства. Для того, щоб користуватися новим додатком, потрібно завантажити «I’m Ukrainian» та авторизуватися через «Дію».
-
Я сперва подумала с пересадкой 6 часов и 30 минут , а потом для спокойствия таки решила сделать пересадку в 2 дня🤪😁
-
Доброго вечора. Ми відправляли паспорт нашого сина без реквеста разом з моїм і чоловіка( нам реквест прийшов) Відправляли до Берліна До паспорта мого сина додала скрін з кабінету, там, де видно, що ми одна сім’я і подавались разом, також роздрукувала листи, що приходили, як тільки подаєш заявку і від руки написала лист англійською, шо так і так ми отримали реквест з чоловіком і хочемо скоріше поїхати до Канади, тому будь ласка поставте візу нашому сину, з повагою і т д Нам всім поставили візи
-
все є на сайті BC. www2.gov.bc.ca/gov/content/tourism-immigration/ukraine/translation/ukr#financial-assistance