UA to Canada CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка,якщо у дитини закінчується срок дії загранпаспорту в 2024 р. чи можу я зробити йому новий паспорт в Канаді і як мені продовжити йому візу. Дякую
-
Готовность вклеенной визы и этот кабинет IRCC никак не связаны. Вам должны прийти уведомления на почту «notification from vfs» где будет указано что вас паспорт готов к выдаче. Если во входящих письма нет проверьте папку спама. Так же статус можно отслеживать на сайте vfs global по трек номеру
-
Всем привет Подскажите пожалуйста до какой даты можно получить помощь 3000$ по прилёту в Канаду ? Всем хорошего настроения!)
-
Всім привіт! Питання по медогляду. Чи був в когось досвід, коли медогляд пройшли до приїзду в Канаду, але ворк-перміт був все одно виданий з приписом зробити медогляд в Канаді? Ви робили повторний медогляд чи просто дочекались, коли дані про попередній медогляд "дійдуть" до системи? Чи подавали якийсь підтверджуючий документ від лікаря, що поводив медогляд в ЄС? Дякую
-
🤷♂️ Вот таквот…. По внутреннему паспорту… тут половина украинцев без доков живут… сделать загран-очередь до октября-ноября и +3 месяца изготовление +3 месяца доставка… Самое печальное что к врачу немогу обратиться…. В частные клиники приходится за все деньги мира
-
Всім привіт. Чи був у когось досвід перевезення в Канаду свого авто на українських номерах? І використання його там. Бачила фото автівок на українських номерах в Монреалі, але не знаю людей, які це робили. Якщо був такий досвід - поділіться.
-
t.me/UAtoCanada/19387
-
якщо ваша робота не потребує зняття обмежень — нічого робити не потрібно додатково. в аеропорту часто дають з обмеженнями, медогляд повторно не потрібно проходити. в них в системі він є. детально про медогляд написано в закріпленому.