UA to Canada CUAET
-
Термин 30 дней отменён для украинцев, не переживайте, просто напишите свою ситуацию в кризис форму и они вам ответят шаблоном что ничего страшного отправляйте по мере возможности.
-
Доброго дня, Мамі 67 років, прибула в Канаду, але на жаль коли прийшли отримати SIN номер, сказали що не можемо його отримати бо нема work permit. На нього не подавали в анкеті з самого початку. В неї віза visitor і виникають наступні питання: чи може вона отримати медичну страховку? чи може вона отримати фінансову допомогу по КУАЕТ? Чи можна та треба йти та додатково отримувати їй WP?
-
Зачем получать SIN, если она не собирается работать? Финансовую помощь можно получить и так, но медстраховку в большинстве провинций без WP не получить
-
Доброго дня! Прошу підказати як зробити правильно. В грудні подали заяви дітям на візи і досі чекаємо! У батьків готові, але тут в Марокко де я зараз з дітьми, у візовому центрі, на відміну від деяких європейських країн, не ставлять дітям візи навіть якщо є у батьків без листа з IRCC. В кризову форму писала і ще з січня начебто їх аплікації відмічені як “priority”, в травні отримала листа знову надіслати документи, щоб заново перевірили чи діти проходять по програмі… і досі нічого. Думаю заново зробити аплікації, може вийде швидше, але водночас і боюсь. Батько не українець. У когось була подібна ситуація, бо я вже в розпачі від такого довгого очікування 😞Дякую❣️
-
Є окремі паспорти, за Іспанію не знаю
-
скинул группу с нашими в Канаде
-
Процедура такая же, как и раньше - идете по ссылке «куда отправить паспорт» в запросе паспорта, находите там Канаду, там будут все инструкции