UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якщо в родині більше 5 заявників, а на біометрію з 1 пошти не більше 5, то іншим людям писати заявку на біометрію з іншої пошти,та вказувати в тексті письма пошту яку: основного заявника чи пошту з якої відправка відбулася інших членів?
-
Доброго дня,дуже потрібна допомога, ми з моїм чоловіком подавались разом на візу,я вже отримала візу два місяці тому,чоловік ще чекає,але я зараз на 7 місяці вагітності і ми хочемо встигнути приїхати в Канаду до пологів,оскільки програма закривається і тоді ми не знаємо як можна зробити документи дитині. Ми писали в кризову форму,додали документи,що я вагітна і просили прискорити його справу,нам відповіли що його заявку будуть розглядати в пріоритеті,але скільки ще чекати,не відомо. Можливо ще є якісь шляхи прискорити розгляд заявки і взагалі дізнатися чи його справа розглядається?? Я буду дуже вдячна всім за допомогу.
-
Можно запросить ноутсы и подать иск через доверенного юриста, но это все равно займет не меньше двух месяцев, + еще вклейка визы. Единственный вариант - надеяться на канадский рандом рассмотрения заявок, а если за месяц не успеют дать визу - то вам ехать рожать в Канаду и ждать мужа уже там.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто стикався с тим, що заявка на візу розглянута та погоджена. А паспорти на вклейку візи чекаємо вже 3 місяці. Дякую
-
1) получить ворк премит (если у вас внутри Канады пересадка, то получаете в первом аэропорту Канады, когда только прилетели) 2) сделать SIN номер 3) купить сим карту 4) сделать банковскую карту И т д В Ютубе уже вагон и тележка видео инструкций
-
Друзі, підкажіть, а в 2023 році змінився тип візи, що видають по CUAET? Тещі прислали паспорт з візою і там категорія W1 - Worker, хоча в мене з дружиною категорія Visitor. На work permit подавалися всі
-
Тобто, якщо ти почав оформлення в березні 2022, навіть якщо отримав візу в листопаді, то буде Visitor?
-
WP отримаєте в аеропорту, якщо плануєте в'їзд до березня 2024
-
Ребенку не нужен ворк пермит, поэтому совершенно неважно, закрывается программа или нет - обычную визитор визу ему дадут всегда