UA to Canada CUAET
-
Доброго вечора, підскать будь ласка, якщо я отримала візу до Канади, я можу в будь який час до кінця терміну візи поїхати в Канаду або діють якісь обмеження і я маю за певний час приїхати? ( чи можуть візу скасувати?)
-
Дякую)
-
Всім привіт ) Мене звати Катерина і я волонтерка ,яка допомогає благодійному фонду «Доброгір» та нашим захисникам . Наразі я відкрила збір на авто для спецпідрозділу Кракен . Благодійний фонд «Доброгір» вже підшукав машину ,її ви можете побачити на фото. Дану машину будемо викуповувати через суд ,саме тому ціна на неї є лояльною. Нам потрібно зібрати 80000 грн . В нас вже є 49149 . Але залишилось ще чимало !! Я буду вдячна кожному за підтримку ,адже зараз важлива кожна гривня . Кожен донат – це крок до перемоги . Після закінчення збору я обов`язково викладу відеозвіт на своїй сторінці, тож ви можете прослідкувати,що ваші кошти дійсно пішли на авто . instagram.com/umka_katerin?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg== Контактна особа: @Umka_Katerin Допомогти ви можете за номером монобанки: 5375411206332384 За посиланням send.monobank.ua/jar/3RFhTeLazJ Мій номер телефону: 0995297005
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи досі діє обмеження в 30 днів для подачі паспорта на вклейку візи ?
-
иногда если гражданин украины, не служивший в армии/сбу/полиции, ждет год, то создание 2й анкеты помогает: приходит одобрение визы по 2й анккете. но зачастую 2ю анкету после создания удаляют, как дубликат, иногда удаляют 1ю анкету, а бывало, что удаляли обе.
-
вроде бы служба удлиняла рассмотрение? 🤔
-
🌝✋🏻Здравствуйте,имею предложение для Вас! 🚀Есть желания зарабатывать 300 $ ежедневно? 🔁Провожу набор в мою личную команду по зароботку: ▪️Занятость от 2-3 часов в день. ▪️Опыт не требуется, обучение 1-2 дня (БЕСПЛАТНО)🔝 ▪️Зарплата от 600$ еженедельно💥 ▪️Что нужно: компьютер или смартфон, время + желание работать.📈 💬Пиши по контактам, что бы приобрести больше информации👉 @AMBIENT_Light17
-
Хто знає що могло статися з моєю подачею на візу ? Якщо заявка пройшла , відбитки здала і відповіли що все ок, (наклейку на паспорт ), а потім прийшло смс що щось не проходить і звернулась знову у візовий -відповіли що таке бачать вперше …. Порадили написати по електронні у посольство -що і зробила . Але вже 3 тижні тиша . 🙈 Хто знає , чи маю ще шанси ? Дуже якось дивно це все сталось ….
-
Типа такого письма пришло?
-
Підкажіть,будь ласка. Здав біометрію ще 2 червня. Досі у кабінет не прийшов лист,що можна подавати паспорт. Це норма? Чи вже занадто довго?
-
Добрый вечер, есть те кто переезжал с животными? Нужна помощь в паре вопросов 🙏🏻
-
Виза дается на тот срок - на который действителен загран паспорт ( в самой вклейке указан месяц и год окончания ) вы можете поехать в Канаду хоть через год или через пять ( если виза действует и вы оформили туристическую визу ) но для получения work permit - Вам нужно въехать в Канаду до 31 марта 24 года ( и для получения денежных пособий ) поэтому можете податься на визу до 15 июля , и если одобрят и в ближайшее время не заканчивается паспорт - полететь когда вздумается
-
Каждому кто подавался на био( не зависимо где , Львов или Киев ) говорят про сроки , сейчас обработка био может затянуться до 8 недель , поэтому терпите , как только придет ответ - у себя в анкете вы увидите original passport request . Тогда отправляйте почтой свой паспорт в ес ( или через посредников ) но незабудьте подготовить документы все , для подачи на вклейку
-
Летели с котом из Польши
-
Для відправки на вклейку необхідно: 📍Закордонний паспорт 📍Passport Original Request (з кабінету IRCC запит на паспорт про схвалення візи); 📍 Копія 1 сторінки закордонного паспорту (щоб забрати документи) 📍 Заповнена в 1 копії форма Consent form 1-2 сторінка тільки! латинськими буквами, без дати та місця підписання. пример могу скинуть в лс для заполнения
-
А где список доков взять?