UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, мама подала заявку ще в жовтні на себе , чоловіка та меншу дочку. Їй віза прийшла майже одразу, а чоловік з дочкою ще чекають, писали в кризис форму- сказали чекати. Так як програма скоро закривається ми думали на всяк випадок подати заявку знову. В когось була схожа ситуація? Думаєте може якось помішати повторна заявка? Буду вдячна за пораду!😊
-
Вибачте підкажіть а до кризис форми треба було ще й орігінали висилати?Бо я вислала тільки перекладені на англійську мову і завірені нотаріусом витяг із загсу,свідотство про народження та довідка з райсполкому що я одинока мати .А оригінали я не підкріпила.Може тому так довгт вже чекаю?
-
Здравсвуйте.Підкажіть будь ласка якщо я теж в крізіс формі писала за дитину щоб прислали запрошення на вклейку і теж вибрала Refugee то це що не правильно?Бо вона ж ітак не відноситься до Work permit ,в анкеті подавалися що вона на навчання поїде,бо ще непівнолітня.
-
Не помогает этот вариант, делайте копии виз родителей, пишите письмо офицеру и отправляйте детей без request (Варшава/Берлин)
-
В закреплённой сообщении написано что надо делать work permit. Я еду без детей, поэтому не знаю что надо выбирать касательно детей. Вопрос если я отправила и выбрала Refugee не страшно ли это? Не получится ли что ircc меня не правильно поймут и откажут ..
-
Подскажите пожалуйста, как выглядит стади пермит для детей?
-
Я теж зараз думаю що може треба було обрати щось інше...Але інше не підходить теж.
-
Добрий день! Підкажіть будь-ласка, я отримала візу по CUAET у лютому, через півтора місяці виходжу заміж та буду змінювати прізвище, відповідно і загран.паспорт з вклеєною візою. Ця віза буде дійсною для мене чи вона анулюється і потрібно робити нову?