UA to Canada CUAET
-
client error - это как правило ошибка на вашей стороне, а не стороне сайта. попробуйте браузер сменить
-
@mauiwawie добрий день, я вже писла раніше, що для отримання хард візи в паспорт дитини (16 років) я подалась на заміну наданого йому по приїзду візітор перміта на стаді перміт. В нас був запит на біометрію - зробили і зараз прийщов запит на заповнення форми 5646 В мене питання: 1. я знайшла на ircc лише 5646е. 5646 і 5646Е то різні форми чи однакові і Е то є позначкою англійської мови заповнення? 2 5646е - довіренніть від батьків на третю особу-опікуна з нотаріальним підписом. Тобто я її заповнюю від батька на батька? і вона все оно потребую нотаріального підпису?
-
а с дитиною в Канаді хто саме знаходиться? один із батьків?
-
тоді я не зовсім розумію, чому від вас просять custodianship declaration. це для ситуацій, коли дитина в Канаді без батьків або опікуна зовсім і в Канаді призначається людина (лише permanent resident або громадянин Канади).не можна заповнити цю форму від батька на батька.
-
Доброго дня Я приїхала в Торонто на підставі одноразового проїздного документу, бо загранпаспорт був з помилкоюю Вже тут зробила новий паспорт і тепер наново подаюсь на візую. Підкажіть будь ласка: Який термін перебування краще вписувати в анкету? в полі Available funds: можна вказати заробітну плату за рік? якщо немає накопичених грошей?
-
надішліть через кризову повідомлення, розкажіть детально всю ситуацію, що отримали запит custodian declaration, а дитина знаходиться з батьком, який має повну опіку. надайте потрібно документи (в тому числі рішення суду, ворк перміт і скан паспорту батька). @Tetiana_Ver
-
подача на візу — на підставі ворк перміту, до якого він діє, те і вписуєте. можете написати декілька тисяч.
-
Останнє запитання. це кризова форма? secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx @paors уточните, пожалуйста, где именно этот блок я должна была заполнять? Во всех документах я указываю, в семье только его папу. Судебное решение мы предъявляли только когда поодавались на фоил визу в Канаду.