UA to Canada CUAET
-
У меня закончилась виза на единоращовый вылет, я сделал загран и заново подался. И вот спрашиваю кому нибудь приходило одобрение повторно? Просто уже 1,5 месяца жду а первый раз за 2 недели пришло переживаю чтоб пришло одобрение и думаю может заново податься с нового аккаунта.
-
Доброі ночі. Прохожу запис нам біометрію. Все вів. Для підтвердження Треба водити код з пошти. Вожу пише не вірно. Що робити?
-
у вас в профілі написана дата, до якої діє біометрія. і навіть окремий лист вам приходив на цю тему.
-
якщо ви подавались по закордонному, то не потрібно
-
Подавали по программе CUAET. Получили аппрув. Вчера забрали пасспорт с визой а там стоит обычная визитр виза на 6 месяцев (Как я понял визу вклеивали в Лондоне). Почему? Ведь по CUAET мнжо оставться на 3 года. Получается мы не прошли по CUAET? Но ведь был аппрув? И можем ли мы расчитвать на плюшки (фин. помощь, мед страховка, итд) Помогите понять.
-
ви впевнені, що у вас була заявка на ворк візу? терміни іноді відрізняються від стандартних, але тип заявки — зазвичай ні. ніякої різниці немає, вам потрібно вʼїхати, доки діє віза. усі «плюшки» даються не на підставі візи, а на підставі громадянства України та членам родини українця
-
Доброго вечора! А якщо внутрішній паспорт, то які потрібно перевести документи? Щоб не перевести щось не те 😂 І я можу перевести і без нотаріального оформлення? Дякую ❤️
-
Hello everyone season greetings to everyone today is the best day of my life since over 3 years now I've been asking from one side to the other side asking for help all over the media I've been hold down for debt on my head until i meant this wonderful platform that changed my life for Good, with the help of this Company Mr Stefan James click on that link and start your investment t.me/joinchat/KQr1pXRvJGU1NzNk @Trade_with_stefan_james