UA to Canada CUAET
-
если вы уже в Канаде, это неважно. можете сказать "да" и приложить репорт, который у вас есть
-
вы просто пишете совсем не то, что на самом деле. OWP просто так вообще не дают без CUAET - и стоит он 255 + 85. а TRV стоит 100 независимо от количества въездов - вообще нет отдельных подач на сингл и мульти
-
Заповнюю аплікацію на вклейку візи в середині Канади і зіткнулася з таким питанням: Чи проходили мед огляд на протязі останніх 12 місяців. Ми проходили медогляд коли прибули до Канади, але це трішки більше 12 місяців. Якщо я поставлю відповідь ні, то Чи не буде це враховуватись, ніби ми взагалі не проходили медогляд. Як бути?
-
ну про біо ви вже неправильно написали, а на open work permit ніяк не податись, плати чи не плати. single entry? це ви взагалі про що? у вас математика щось ніяк не працює, не кажучи про інше
-
відмовити можуть до, а не після того, як ви відправите документи, якщо справа в тому, що ви вчасно не відправили. в ваших інтересах надіслати якомога швидше, бо далі будуть закривати заявки, які просто так висять.
-
В мене була ситуація що віза була до кінця паспорта. Тобто залишалось 3 місяці. То й ворк перміт дали на 3 місяці. Зараз я повернувся в європу зробив новий паспорт та подався ще раз на цю програму. Сподіваюся що дадуть нову візу в новий паспорт
-
Якщо ви це робите з телефона, то в мене таке було. Потім перейшла на компʼютер і все ок
-
Там валидация интересная, нужно чтобы дата вьезда в новую страну и выезда со старой совпадала (например: Вы жили в Украине с рождения и по 20/01/2021, после Вы жили в Польше и вот для Польши дата вьезда должна быть тоде 20/01/2021)
-
Я же говорю - зависит от провинции. Набираете в гугле driver license exchange и название провинции