UA to Canada CUAET
-
When I decided to invest in online services with $500, it was more of a Gamble for me, now imagine the surprise when I got a profit $5,400 in 2days thank you so much sir I will continue to vouch for you and your company 👇👇t.me/+vZpaWS4Kok03NGJk t.me/+vZpaWS4Kok03NGJk
-
Будь ласка, підкажіть найоптимальніший варіант дістатися з Бухареста до Торонто: - без пересадок в аеропортах; - з можливістю перевезення тваринок; - якщо з Бухареста без пересадок неможливо, звідки в Європі краще вилітати? - яка авіакомпанія краща? - будь-який ваш параметр, який я не вказав. Дякую!
-
Тут отвечают всем, кто знает ответ - тот и отвечает. Админы отвечают на все пропущенные запросы, но они в Канаде и поэтому не могут отвечать 24/7, это бесплатный чат, требовать каких-то срочных ответов или личных консультаций просто неуместно! Для этого есть иммиграционной консультант, можно потратить свои кровные денежки и не ждать пока кто-то ответит) Плюс я ответила дважды человеку где он может найти информацию. Ваши комментарии тут ни к месту.
-
Ні, просто пишете на пошту, мені відповіли через тиждень. Сьогодні якраз, а писав 6.07
-
Добрий день. Підкажіть , будь ласка, якщо подала на продовження візитор рекордс для однієї дитини та на продовження ворк перміту для іншої (так як паспорти були дійсні до липня) Форми заповнила та надіслала ще в травні проте відповіді наразі немає (крім листів-підтвердження). Чи є якийсь спосіб прискорити надання візитор рекорду, щоб діти перебували в легальному статусі та могли продовжити страховку? Що зазвичай потрібно робити в таких випадках?
-
Там же сказано - для cuaet НЕ нужно оплачивать package transmission fee. Только за обратную доставку, если она вам нужна
-
Если его не просят отдельным пунктом - никуда. В канадских визах нет фотографий
-
Можно и нужно. С налогами и референсами это ничего общего не имеет