UA to Canada CUAET
-
прочитати закріплене
-
Нет. В памятке к биометрии давали ближайший адрес в Вильнюсе.
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/passport-submission
-
доречі, на сайті сьогодні зʼявилась точна інформація щодо часу — подача до 23:59 (ET) on July 15, 2023 тобто до Eastern Time, не UTC, як зазвичай в ircc.
-
до чого тут тур агенства? питання було про вклейку візи в Україні. в Україні візи не вклеюють.
-
повторюю ще раз — в Україні не вклеюють візу, вклеюють візу за межами України, турагенства везуть паспорти за межі України. не знаю як ще вам пояснити)
-
крайне маловероятно. у приехавших в трудоспособном возрасте и так есть масса вариантов получения PR. а вот привезти родителей раньше возможности не было
-
Интересный ход. Может быть будут в будущем и упрощения к существующим стримам для куэтовцев?)
-
Доброго дня, їду в Берлін відвозити паспорт на вклейку отримала реквест,але таке питання ( допоможіть розібратись будь ласка 🙏) В п'ятому останньому листі реквест ( я його роздрукувала) але в четвертому листі ( біометрика валеді) такий самий текст як у п'ятому.Це так має бути? Чи я чогось не розумію 🙂
-
Да. Тоесть дай Бог я получаю ПР, и могу легально забрать стариков которым сделал визитора, выходит так