UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/243736
-
Всем привет, хотел спросить программу не продлили ? После 15 уже нельзя податься ?
-
Когда заполняете, там есть вопрос о других гражданствах, просто заполните поля как есть на самом деле
-
брехати в анкеті — найгірше, що ви можете зробити для свого майбутнього в Канаді.
-
Если вас просят прикрепить фото визы, тогда да Если такого запроса нет, то нет, просто опишите историю поездок Отвечайте на те вопросы, которые спрашивают
-
по куает там нічого цікавого не буде, це я вам точно можу сказати. там багато сторінок не цікавої інфи, і трохи по ділу. ну і зараз 2 місяці можна чекати на atip.
-
Подскажите, пожалуйста, как можно заказать atip, стало интересно как проиходит рассмотрение анкеты)
-
залежить від того, який у вас запит був. по якому питанню ви їм писали?
-
Подскажите пожалуйста, по кризис форме заполненной онлайн, как быстро приходит ответ? Или лучше звонить?
-
Розглянути біометрію яку зробила пізніше строку,
-
якщо ви вже здали біометрію, то нічого навіть і писати не потрібно. вона у вас в профілі повинна була зʼявитись. тож чекати щось від них не потрібно і дзвонити також.
-
логіка в дедлайну трохи інша. коли не вкладаються в 30 днів, заявку можуть закрити. це робиться не автоматично, а вручну і не чітко через 30 днів, а коли руки дойдуть. тобто ваш лист для здачі біо буде вже не діючий, бо заявка закрита. якщо біометрія вже була здана, навіть із запізненням, то ніхто нічого закривати не буде.
-
Але я її зробила не вклавшись у період в 30 днів, прострочила, нічого страшного?
-
Тобто якщо вони ( у візовому центрі) мене прийняли, та зробили біо, і то відмітилось у анкеті, то турбуватися не треба?