UA to Canada CUAET
-
ви надсилали щось через кризову, вам прийшла відповідь.
-
Так це вже пройшла . У Варшаву відправляли , написали потрібен request . Без нього вже не вклеють діткам . Просто у мого чоловіка віза на три місяці вже залишилась . Часу не так багато
-
зазвичай якщо вони самі від вас щось вимагають, потрібно завантажувати документ в кабінеті, а не через кризову форму. там є посилання how to submit additional documents. я не знаю, що саме ви відправляли, але вони пишуть, щоб ви перевірили запит, який вам прийшов 19 червня. подивіться чи є щось в кабінеті в розділі how to submit additional documents
-
ви заповнили анкети на дітей лише півтори місяці назад, це ще не так довго розглядають їх. потрібно було раніше подавати, якщо ви планували їхати.
-
ви можете спробувати надіслати запит через кризову і пояснити, що віза чоловіка закінчується через 3 міс, але скоріше всього вони ніяк не відреагують.
-
Так заповнювали. Але один народився 24.02.2023 а у іншої вже була віза , але паспорт дати закінчились
-
можете продублювати і надіслати цей документ повторно, через вебформу, яка відноситься до Лондона. в листі у вас є посилання. їхати в консульство не потрібно. ні посольства ні консульства не займаються прийомом аплікантів.
-
Це також зробила , не відреагували 😂 вже все підготували , але ніяк не дочекаємось )))
-
Маскалям вже нічого не допоможе😂😂😂😂
-
@DeathToMuscovites @AndriiMeLeoni якщо ви хочете щось сказати особисто комусь — в приватні повідомлення. тут вам не чат, де можна писати все, що вам заманеться, бо у вас настрій такий. ознайомтесь із правилами чату, інакше підете в рідонлі.
-
Доброго дня таке питання виникло чи можна ще раз податись на біометрію,якщо не виходить приїхати на ту дату яку призначили? Дякую.
-
Здравствуйте! Кто нибудь покупал билеты через Kiwi до Торонто? Можете ли написать отзыв как Вам эта компания🙏🏻
-
Доброго времени суток Подскажите, пожалуйста, я собираюсь подавать лично паспорт на вклейку визы, могу ли я подать паспорт моего молодого человека без его присутствия ? Или нужна какая-то доверенность от него ?