UA to Canada CUAET
-
Чтобы перезаписаться, нужно удалить старую запись, тогда даст сделать новую.
-
подача на візу всередині Канади — на підставі ворк перміту. сам процес стандартний і ніяк з куает не повʼязаний. візу видають на строк дії ворк перміту, але раніше часто видавали до кінця строку дії паспорта, не знаю як після 15.07 буде. ворк перміт вам на який строк дали?
-
Не встигаю здати біометрію за 30 днів Написала в кризисну сюди: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis Вказавши, що UKRAINE2022 Бо нічого не зрозуміла за посиланням, яке в закріпленому повідомленні Хто ще писав в кризову, що не встигає, вам відповіли? І куди саме ви писали? Відпишіться, будь ласка❤️
-
посилання в закріпленому — на офіційний сайт з інформацією про дедлайн. в закріпленому написано куди що писати.
-
Добрый день Подскажите пожалуйста как долго сейчас длится выставление визы в Польше в паспорт после passport Request? Там же до сих пор можно отправить паспорт почтой и получить паспорт на указанный адрес?
-
t.me/UAtoCanada/244562
-
Всім привіт Подався на візу канадську 13 числа цього місяця Я так розумію що є 30 днів щоб здати біометрію ? Просто у Києві пишуть за очікування у 4 тижні на запис до біометрії а у Львові 2-3 дні
-
Привет всем, подскажите: хочу отправить заявку на биометричечкие данные. Нас жена+я+сын. Запись должна быть отдельно для меня и для жены или в одном письме можно сделать? Также вопрос по ребенку(4 года) письма Biometric instruction letter НЕ БЫЛО, соответственно запрос отправлять от него не нужно, верно?
-
Подскажите, пожалуйста, как им можно позвонить или может написать на почту, не могу найти на сайте информацию? Спасибо 😊