UA to Canada CUAET
-
тоді я вам співчуваю, чесно. якщо ви не розумієте «перміт не дадуть», або «вʼїзд на загальних умовах, як турист».
-
подача на еТА, вʼїзд в Канаду і подача на ворк перміт онлайн. ворк перміт можливо отримати максимум на 3 роки. t.me/UAtoCanada/245190
-
шановний, повторюю ще раз, ознайомтесь із закріпленим. відкрийте посилання, прочитайте повністю текст, котрий я писала. поважайте час людей, які витратили на це час, щоб детально все пояснити.
-
Вас просто въезд в страну или вп интересует? Дедлайн по въезду С получением вп распространяется на всех, кто получил визу по программе куает - название, сроки, цвет и форма визы в паспорте значения не имеют, дедлайн въезда с получением вп для всех по программе куает один - 31.03.24. После этой даты можете въехать только как турист по вклеенной визе, на общих основаниях, т.е без права получения вп.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, на момент заповнення анкети 14.07 мамі було 60 років, через 5 днів їй стало 61 рік. І 25.07 прийшло запрошення на біометрію. Чи можна не здавати, як це зробити?
-
разрешение на работу
-
якщо на момент подачі на візу було 60 років — потрібно здавати. тому і прийшло запрошення.
-
Всіх вітаю 👋🏻 Я ЖІНОЧИЙ та СІМЕЙНИЙ ПСИХОЛОГ НЕ тільки за освітою, а щей за покликанням. також Я 4 роки як дружина та мама 2 річного чудового хлопчика , тому точно знаю і ЗМОЖУ допомогти віднайти баланс між СОБОЮ та СІМ‘ЄЮ та непоїхати кукухою з народженням малюка , а зробити своє материнство СПРАВЖНІМ КАЙФОМ Працюю з жінками та парами 🙂 допоможу віднайти рівновагу та щастя У БУДЬ-ЯКІЙ ЖІНОЧІЙ РОЛІ та відчути, що жінкою бути СУПЕРОВО Якщо тобі необхідна допомога пиши 😊
-
Там Є чітка відповідь на ваше питання 😉 t.me/UAtoCanada/217326
-
Cкажите пожалуйста, если отправлять паспорт на вклейку и получать почтой, то нужно получать прямиком в руки или письмо закинут в почтовик? Можно ли указать адрес отделения Poczta Polska или использовать пачкомат для этого? Вопрос орентирован на Польшу
-
Всім привіт 👋🏻 Така ситуація, прийшло повідомлення про вклейку візи 28.07, що можна вклеїти Але я 12.08 їду за кордон і мені буде потрібен паспорт для подорожі. Повернусь десь 23.08 в Україну. Тому виникли наступні питання. 1. Чи є термін за який треба клеїти візу. 2. Що робити якщо не встигаєш. Писати в кризовий? І так і пояснювати, що запланована подорож? Можливо у когось є досвід чи порада? Дякую!