UA to Canada CUAET
-
Підскажіть будь ласка Якщо подається сім‘я (жінка син 16 років та чоловік) жінка отримала запрос на вклейку, і кажуть що потрібно чекати на всіх членів сімї і аж тоді відправляти всі 3 паспорти Але недавно і син отримав запрос на вклейку а чоловікові ще немає, то віправляти жінки та сина паспорти а чоловік потім відправить коли прийде йому запрос? Буду вдячний за відповіть
-
9 августа 2022 года
-
Якщо у вас не прикріплено файли до листа "згода на обробку персональних даних", то зателефонуйте на гарячу лінію vfs у Львові і поясніть проблему. У мене так було, працівник кол-центру надіслав цей файл окремим листом. З собою в центр ви берете: - закордонний паспорт - роздрукований biometric collection letter - роздрукована на заповнена форма згоди на обробку персональних даних - роздрукований лист від vfs з призначеними датою та часом (я просто скопіювала текст листа у ворд та надрукувала)
-
Приветствую! Кто нибудь имеет опыт или знания доставок посылок eBay из США 🇺🇸 без уплаты "конских" налогов?) Физической возможности проехать на границу и там забрать не имею. В Украину знаю как. Есть посредники. А как в Канаде с этим?) Буду благодарен за любую полезную информацию!)🙏
-
конских налогов в Канаде нет, но если вы будете использовать UPS/Fedex/DHL etc, то гарантированно получите приличный счет за оформление импорта. Отправляйте обычной почтой (USPS) и все будет в порядке - возможно ничего не заплатите вообще, либо формально GST+PST+$10 flat fee www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/support/articles/customs-requirements/customs-duty-taxes-and-exemptions.page
-
Подскажите пожалуйста если пришло письмо с вложенным файлом Acknowledgement cum Tax Invoice о принятии оплаты. В письме сказано: You can now request for courier services for return of your passport post submission of your application.To avail the service please call our helpline number mentioned above. Нужно ли куда-то звонить или писать чтобы вернули паспорта.
-
Непотрібно чекати. На вклейку дається 30 днів із дня, у який прийшов паспорт реквест. Усі анкети розглядаються індивідуально. Отримала реквест дружина? Відправляйте. Отримав син? Відправляйте. Отримали ви? Відправляйте. Не всі отримують реквести одночасно, деякі члени родини "розділені" місяцями.
-
перепрошую, що турбую на багатьох сайтах вказано, що медичний огляд проходиться саме в канаді але мені надіслали листа для його проходження вже і дедлайн 30 днів я трохи не розумію, чи це нормально? чи це означає, що мені не видадуть дозвіл на в'їзд до країни без цього медогляду?
-
У закріпленому повідомленні є інструкція, що робити у такому випадку. Але "гайки закручують", все повертається з режиму лайт до звичайної процедури, отже, у ваших інтересах цей строк не пропускати.
-
я-то подалась задовго до того часу, але форма вже прийшла тобто без інших повідомлень чи приміток я просто хвилююсь, що щось могло піти не так
-
Якщо ви подались під час дії cuaet (до 15 липня 2023 року), то медогляд ви можете пройти у Канаді. Це є в умовах програми і це один з її чисельних плюсів.
-
Віза у паспорті є? Можливо, ви вже були у Канаді і не пройшли медогляд? Листи розсилають тим, хто приїхав у Канаду і не пройшов медогляд у відведені 90 днів після перетину кордону. Принаймні, я не пам'ятаю, щоб тут писали про такі листи люди, які не перетнули кордон Канади.