UA to Canada CUAET
-
если паспорт биометрический, то да
-
Может вы знаете у меня биометрический паспорт просрочен, но я где-то видел что с загран паспортом без визы я могу быть в Амстердаме не более 24 часов, не выезжая из аэропорта, таким образом, смогу ли я приехать через Амстердам до Канады, если у меня пересадка 3 часа будет.
-
Ви маєте кілька закордонних паспортів? Із біометричним закордонним паспортом можна їздити майже по усій Європі без віз. Якщо він прострочений, то він вже не є діючим документом і в літак із ним ви не попадете. Із небіометричним закордонним паспортом можна їздити по Європі із візами відповідних країн. Якщо у вас канадська віза у простроченому закордонному паспорті, то на літак до Канади вас не пустять.
-
👋 Inbox me now and i will show you how you can Earn $500 will as low as $50 in just 48 hour at your comfort zone, just using your smart phone 📱
-
wow this platform is indeed a legit one i invested $200 and i get my profit of 2397$ in just 24hours of trade thank you Mr Donald Williams get in touch with him now @Donald_William @Donald_William
-
t.me/UAtoCanada/232922
-
Всім привіт! У донечки (4 рока) 15.08 закінчився паспорт з візою, але на руках є новий (без візи). В аэропорту по прилету ей дали VISITOR RECORD по данным нового паспорта на 3 рока. Ми хотім выехать и заехать, підкажите, будь ласка, можу ли я подать на нову візу в Канаді зі статусом VISITOR RECORD ? Тому що відповіді на IRCC відрізняются друг від друга ((
-
тільки по процедурі outside Canada. inside Canada тільки зі стаді або ворк пермітом. в закріпленому написано.
-
Так, закрiпленному читала. Outside Canada - це звичайна платна подача за 100$, вірно?
-
так, зараз подача на візу і всередині і за межами Канади — платна.
-
за межами — це не в Канаді. на Європі світ не закінчується.
-
За межами - це тільки Европа?
-
Це понятно, але в Україні, наприклад, це не зробить