UA to Canada CUAET
-
купить билет на самолёт и прилететь? (если есть виза)
-
Скажіть будь ласка,коли записувалися на подачу паспорта на вклейку,чи велика черга?
-
Це вже мені не відомо, але тут чорним по білому написано - що це "this letter does not authorize you to enter"
-
Только вору пермита? Пробовать ехать с этим документом не стоит? Потому что год назад мне дали отказ по визу а сейчас пришло это
-
Попередній апрув ворк перміту
-
Подскажите пожалуйста что точно обозначает данное письмо
-
Добрий вечір. Я дуже перепрошую, але потрібна конкретна відповідь. Знаходжусь в Європі, біометрію здала вчасно, вклейку просрочила. Збираюсь їхати особисто на подачу в Дублін, мені потрібно писати через кризову форму чи їхати і здати паспорт з поясненням? Підскажіть будь ласка, бо я запуталась.
-
Доброго дня. Хтось 17.09 летить рейсом LO45 Варшава-Торонто. Треба допомога моїй Мамі, у Торонто заповнити декларацію, та оформити work permit.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, кто самостоятельно отправлял паспорт на вклейку визы в визовый центр !с курьером!, сильно сложная процедура? Можете пожалуйста поделиться в личные процессом?
-
В консент форм ваша адреса цікава візовому центру тільки в плані куди вам паспорт висилати . А коли доставка не сплачена , то адреса 🤷♀️ нікому не важлива . Так пояснив мені робітник візового центру коли здавала паспорт . Я написала їх адресу ) Паспорт забрала , все ок