UA to Canada CUAET
-
Кто знает если есть физический диплом бакалавра с оценками, а магистра только пластик скан сможет wes сделать подтверждение? Кто проходил эту процедуру напишите в личку! Спасибо🙏💕
-
Але він же може отримати ворк перміт
-
До речі, на спільних умовах набагато тяжче отримати візу?
-
Если нет листа с оценками это критично?
-
Вы не подскажете, могут ли они продлить ворк пермит на больший, срок, чем паспорт будет действителен?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, нужен перевод свидетельства о рождении и справка о несудимости по прибытию в Канаду?
-
Через Париж смотри
-
Добрий день, підкажіть чи може хто знає, шукаю білети до Торонто, але найдешевші через Нью-Йорк, чи існує якась транзитна віза? (Нас 5, тому ціна суттєво має значення))
-
Ми з Парижу якраз і летимо))
-
Дякую!!!
-
travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/other-visa-categories/transit.html
-
Всім привіт, якщо я маю параграф24 (ВМЖ як біженець) у Германії і поставлю собі візу у Канаду, які можуть бути наслідки? Чув, що німці можуть не надати далі ВМЖ, бо я маю візу у Канаду і їдь туди, все таке... Не хочеться потрапити у дурну ситуацію. Будь ласка друзі, поділіться інформацією. Дякую ♥️
-
Доброго дня. Хто возив паспорт у Варшаву на вклеювання візи? Як воно все відбувалось? Скільки займала часу вклейка та як отримали назад паспорт з візою: поштою чи особисто забирали? Чи можна щоб хтось один відвіз свій паспорт та паспорти близьких родичів (мама, рідна сестра)?
-
Критично. Приложение с оценками нужно.
-
Я маю параграф і вклеїла візу собі і дітям.
-
Найдешевші квитки з Португалії та Парижу. Але дивитися треба не лише на сайтах авіакомпаній. Є багато турфірм, які бронювали дані напрямки, і тепер із-за відсутності продажі збувають їх за низькими цінами. Тому шукайте на всіх можливих пошукових ресурсах. Для прикладу, на початок вересня з Португалії коштували без багажу 244 євро до Торонто ( в середині липня).