UA to Canada CUAET
-
нам воно прийшло відразу. просто питання чи можна відправити паспорт через 3-5 місяців наприклад?
-
Записуватись на вклейку візи особисто,обов'язково.Повідомили що ,коли буде готово,то на отримання також повинні записатись.Кажуть час вклейки приблизно тиждень у Варшаві.
-
Скажите пожалуйста: в какой срок после того как взял и биометрию можно отправить паспорт для визы?
-
Йой, я навіть не знала, що є різниця між консульством і ДП Документ. Дякую
-
Доброго дня, чи є в Торонто/Оттаві курси буккіперів/фінансистів для українців або гранти/організації де можуть відшкодувати частково і тд підкажіть будь ласка
-
В Україні отримували?
-
Коли отримувала другий паспорт (мати 2 заграна абсолютно легально і ніхто перший загран не дирявить), то запитували, навіщо другий. Я лише сказала, що багато катаюся закордон і в першому швидко закінчуються сторінки. І ніхто нічого не перевіряв. Тобто «причину» для отримання другого паспорту можна назвати будь-яку. Навіть «просто хочу другий паспорт» і ніхто Вам не має права відмовити. Роблять копію першого і видають другий. Зробила другий, щоб через кілька років, коли закінчиться перший, не сидіти десь без паспорта і не чекати на новий. Мені здається так комфортніше жити
-
Доброго дня, я чула що в аеропорту перед вильотом запитують на яких підставах я знаходилась на території ЄС, якщо пройшло 90 днів. Я маю тимчасовий захист у Франції, але по їх закону тимчасовий захист я маю закрити та віддати. Тож цей документ я не матиму в день вильоту щоб показати. Чи підходить його копія?
-
Та не, это фото шутки ради, только два можно. Это все действующие паспорта на двоих с женой и + ещё id карта. Два её заграна, два моих. У обоих основные заграны со всеми поездками и сделали по одному новому чисто под канадскую визу на 10 лет. Люблю, когда есть дубли документов и варианты в разных странах. У меня и ву 3 штуки с разными категориями разных стран. 😂
-
А це вже цікаво 😄 Який лайфак для отримання більше 2? 😄